Овен Посветете този ден на рутинни работа. Не се захващайте

...
Овен Посветете този ден на рутинни работа. Не се захващайте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 22 август

Овен
Посветете този ден на рутинни работа. Не се захващайте с значими каузи и действия, които изискват максимума от силите ви и ресурсите. Дръжте езика зад зъбите си.
Телец
Не се натъжавайте в случай че не съумеете да извършите всичко, което сте възнамерявали. Прекалено доста задания сте си сложили и е изцяло обикновено да не смогнете.
Близнаци
През този ден ще ви се наложи да извършите компромис. Преценете кое ви е по-важно - постигането на задачата или налагането на мнението ви. Няма да съжалявате в случай че деянията повече реципрочност.
Рак
Днес най-важната ви задача ще бъде да не сътворите всеизвестен скандал в фамилията. Ситуацията ще е ненужно напрегната и има заплаха единствено да наливате масло в огъня.
Лъв
През този ден не си позволявайте рецензия към никого. Бъдете оптимално толерантни и търпеливи към всички, с цел да може и вие да получите същото отношение.
Дева
През този ден може да научите забавна информация, която даже да бъде избрана като загадка. Направете по този начин,че да не излезе от вас. Сега може да помислите повече върху наученото.
Везни
Нещо не ви излиза от главата, само че това не значи че то е положително за вас. Задайте си въпроса за какво толкоз доста го желаете и по отговора ще стане ясно, че това може би напълно не е по този начин.
Скорпион
През този ден доста хора ще се интересуват от вас. Това не трябва да ви учудва, сами сте провокирали интерес, тъй че в този момент ще би трябвало да отговорите на него. Все отново имате право да изберете по какъв начин тъкмо.
Стрелец
Това е ден, в който не е добре да си вършиме илюзии. Бъдете сигурни, че не сте единствени, чиито фантазии не се сбъдват тъкмо по метода, по който желаете. Бъдете малко над желанията си.
Козирог
През този ден не търсете под вола теле. Много ясно е, че накъдето и да огледа може да се види минус или проблем. Въпросът е това ли търсите.

Водолей
Добрите планове не постоянно са задоволителни, с цел да реализираме нещо. Бъдете по-амбициозни и не подценявайте прекомерно доста интереса си.
Риби
Посоката ви е вярна, само че безредния ход може да ви забави или обърка. Опитайте се да сте оптимално уравновесени и кротки в реакцията си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР