Овен Овните са активни и живи, обичат да бъдат забелязвани

...
Овен Овните са активни и живи, обичат да бъдат забелязвани
Коментари Харесай

Кой е вашият парфюм според ЗОДИЯТА

Овен

Овните са дейни и живи, обичат да бъдат забелязвани и по тази причина подобаващи за тях са мощните и по-натрапчиви аромати. Ментата и цитруса доста би им допаднал.

Телец

Телците са едни от най-големите романтици в зодиака и по тази причина за тях би трябвало да изберете внимателен мирис, главно цветя.

Близнаците харесват парфюми със диря от подправки и билки, въпреки всичко при тях малко по-необичайните аромати за парфюм оказват помощ на Близнаците да проявят най-добре същността си. 

Рак

Представителите на зодия Рак обичат да са в естетика с природата и обкръжаващата ги среда и за тях по-подходящи са парфюми с леки цветни аромати или с мирис на море.

Лъв

Когато избирате парфюм за Лъвовете, заложете на мощен и ослепителен мирис - да вземем за пример с мирис на джинджифил и пачули ще прибавят екстра сексапил към същността им.

Дева

Най-подходящ избор за тях са едвам загатнатите аромати, като да вземем за пример хвойна, иланг-иланг, бергамот и чаено дърво.

Везни

Те доста харесват парфюми с мирис на цветя, като да вземем за пример роза, лилия и фрезия. Трябва да са леки и ненатрапчиви.

Скорпион
Декември ще бъде изключително сложен за тези 6 зодии
Овен Макар и в персоналния живот да не се чакат разтърсвания за тях, в края на годината ги чака заплаха, която може и да е обвързвана със...

Скорпионите харесват ориенталските аромати, както и лавандуловите и ванилови нотки в парфюмите.

Стрелец

Стрелците обичат да са център на внимание и подобаващи за тях са както цитрусовите и плодови аромати, по този начин и класическите цветни ухания, значимото е да са трайни.

Козирог

 Като една от зодиите-традиционалисти, Козирогът харесва типичен аромати като жасмин, лилия и камелия. Избягвайте тежките парфюми.
Най-добрият другар съгласно зодиака
Овен Силен и могъщ знак, само че единствено за външния свят, той е един от най-верните другари. Винаги пази, оказва помощ и поддържа своите близ...

Водолеите обичат аромати в двете крайности и подобаващи парфюми за Водолеите са както леките въздушни аромати, по този начин и наситените и тежки. 

Риби

Рибите са романтици по душа по тази причина неизбежно най-подходящият парфюм за тях е с мирис на лилии или орхидеи - нежни и секси.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР