Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 11 декември 2022 г.

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.
Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Денят е подобаващ за неофициално другарство и на правене на проекти за бъдещето. В течение на деня Вашите проекти може да се поправят. Може да Ви бъде препоръчана командировка в чужбина и ли някакво странствуване. Добре ще премине и образованието, изключително в случай че заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата би трябвало да се откажете от създаване на нови планове, тъй като през днешния ден това няма да донесе предстоящите резултати.

Рак
Днешният ден ви хвърля от една пристрастеност към друга, носи непредвидени обрати, изправя ви пред генерални промени и решения в живота. Ден на апел, каквото търсите, ще го намерите, ще се доближите до заветна фантазия. Интуитивно избирате вярната посока, а и към вас се движат точните хора. Всичко, което започнете, ще се развие блестящо, ще ви донесе пари и късмет в кариерата, ще възобнови контракти и персонални връзки.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към колегата по брак, през този ден неусетно ще набира мощ. Може също да изпитвате мощно увлечение към другарство с хора, които смятате за свои другари и които са необикновени и истински персони. Брачният или деловият Ви сътрудник надали ще бъдат склонни през днешния ден към цялостна искреност. Ако отношението им към Вас е положително, може напълно съзнателно да скриват някои истини за живота, или някои условия от персоналния си живот. Подбудите и наз процедура ще са напълно положителни.

Дева
Успешен ден за Вас ще бъде днешния, в случай че сте решени да се занимавате с на практика задания. Ще откриете у себе си нови гении, а в обкръжението им - хора, подготвени гръмко да им се възхищават. Те ще виждат и оценят Вашите достолепия, а това ще се отрази позитивно на развиването на всевъзможни връзки. Не е желателно да планувате за този ден някакви съществени промени в заобикалящата Ви конюнктура, в това число ремонт или пренасяне. Днес ще Ви бъде доста мъчно да се разделите с всичко, с което сте привикнали, даже и тези движимости повече да не са Ви нужни.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Пътят към сърцето на обичания човек минава през стомаха, без значение от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от обичаните ръце е доста по-вкусна от единствено вкусната храна... Освен това тя служи като извънредно доказателство за Вашата обич. Затова през днешния ден подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може дори да е и омлет, само че да е подготвен от все сърце.

Стрелец
Може би тъкмо в този момент в небесата става нещо необикновено: там Ви се готви изненада, която доста ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите старания, с цел да Ви изпълнят с сила, когато става въпрос за обич и връзки. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите безразсъдно. Ако не бяхте характерен представител на Вашия знак, след това можеше и да съжалявате за това, че сте били толкоз откровени с хора, които не са били подготвени за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с доста мощна буря, а към този момент сте получили своята част.

Козирог
За Вас денят няма да бъде доста сполучлив, само че пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви поучават да го прекарате в обкръжениети на своите близки, подготвени да споделят Вашите грижи и паники, да Ви изричат своята поддръжка, или просто да споделят Вашите забавни занимания. Нужна Ви е приятна компания, защото когато сте уединено със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е уместно за неприбързани диалози, кулинарни опити, дребни домашми работи, или просто за мързелуване.

Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.

Риби
През този ден Ви е просто належащо чувство за самостоятелност, а също и независимост при приемането на нови и истински усещания. Колкото по-близо е датата на Вашето раждане до 20 март, толкоз по-силно ще бъдете подвластно от своето настоящо псохофизиологично положение. Лошото самочувствие, фамилните несполуки, неприятните мемоари и други отрицателни прекарвания, са в положение през днешния ден да създадат от Вас нетърпим човек, до момента в който отличната физическа форма и положителното въодушевление, ще Ви трансфорат в мечтана компания за всяко начинание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР