ОВЕН Опитвайки да се поставяте на мястото на половинката ви,

...
ОВЕН Опитвайки да се поставяте на мястото на половинката ви,
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 28 ОКТОМВРИ: Лъвове, пазете се от финансови злоупотреби! Стрелци, старайте се да владеете емоциите си!

 ОВЕН
Опитвайки да се поставяте на мястото на половинката ви, ще разберете, че зародилата обстановка има и друга страна и вашето мнение не е безусловно вярното. Ще има обстановки, които ще ви изнервят, тъй че намерете метод да разпускате – в компания или като се отдавате на приятни занимания. Шансът, който звездите ви дават, е да преодолеете застоя в някаква област от живота си, само че за задачата би трябвало да бъдете по-смели и да не се съмнявате в себе си. Събитията ще насочат вниманието ви върху това какви цели да преследвате с възторг и по какъв метод да налагате волята си.

 ТЕЛЕЦ
Тъй като желанията ви ще са мощни и ще управляват дейностите ви, има възможност да решите, че задачата изцяло оправдава средствата и че хората към вас са длъжни да играят по вашите нови правила. Случи ли се по този начин, не се учудвайте, че срещате опозиция от близките или че сте стигнали до задънена улица. Дори да се реализира това, което желаете, евентуално ще има цена – да вземем за пример някой може да се окаже засегнат, а връзките ви ще пострадат; или опозиция въпреки всичко ще има, само че ще е скрита и съвсем несъмнено ще е във ваша щета.

 БЛИЗНАЦИ
Ако подхождате с почитание към хората, с които имате близки взаимоотношения и се пробвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съдружници или да унищожавате остарели недоразумения. В последна сметка всичко зависи от вас и от вашата воля да водите разговор. Денят е доста подобаващ за подписване на настоятелен съглашения и за определяне на нови контакти. Нищо чудно пред вас да се открие нова опция за реализация, само че и тук би трябвало да имате поради, че в главната причина за триумф ще се трансформира ефикасното другарство с подобаващите хора.

 РАК
Ще се наслаждавате на приятни моменти в фамилна среда. Може обичаният човек да ви зарадва по някакъв метод или ваш непосредствен родственик да ви поддържа. Днес не давайте пари, в случай че не го вършиме безкористно. Очаквате ли нещо в подмяна, ще останете разочаровани. Ще сте доста работливи и ще довеждате започнатото до дъно, а даже да срещнете някакви пречки, елементарно ще ги преодолявате с огромно самообладание и с неизменност. Може да получите опция за материално облагодетелстване, да ви възложат нов план, който да ви донесе пари, или да вложите средства в доходоносно начинание.

 ЛЪВ
Не е проблем да поемете някакъв риск, само че гледайте да е рационален и обмислен – в случай че се стремите към бързи и лесни облаги, допустимо е да се разочаровате. Имайте едно мислено при общуването – както с непознати и по-далечни познати, по този начин и с близки хора. Има възможност някой да се опита да ви се наложи, да ви манипулира или да изиска по някакъв метод да се възползва от вас. Ако чувствате, че някой прекалява и не се отнася с вас както би трябвало, осмелете се да очертаете граници посред ви. Пазете се от финансови злоупотреби – не трябва да ги правите, само че и като проявявате доверчивост, е допустимо да станете тяхна жертва.

 ДЕВА
Очаква ви удобен ден за обществения ви живот, тъй че не отхвърляйте предложения за срещи и за присъединяване в групови мероприятия – прекарванията ще бъдат приятни и ще ви подействат добре. По опция избягвайте хора и обстановки, които ви натоварват, и не се подлагайте на спомагателен стрес. Най-добрият метод да се възползвате от удобните въздействия е да насочите силата си в нещо, което ви въодушевява и ентусиазира. А в случай че това е някакво напълно ново начинание, за което би трябвало да пристъпите в незнайното, още по-добре – следвайте вътрешните си чувства и действайте самоуверено.

 ВЕЗНИ
Днес ще спечелите, в случай че съумеете да преодолеете съмненията, в които постоянно изпадате, и да бъдете по-решителни и смели, когато преследвате задачите си. Не се безпокойте, в случай че изпитвате неустановеност какво ще излезе в последна сметка – ще имате нужната поддръжка и шансът ще е с вас. Ще получавате елементарно подпомагане от близките, с цел да постигнете желанията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате и на обичания човек за съвет и схващане. Може да получите и пари. В работата напъните ви ще дават резултат и ще чувствате, че сте ценени.

 СКОРПИОН
Ще би трябвало да се примирите с съществуването на напрежение във взаимоотношенията ви. Вашата дипломатичност ще ви помогне и да се справите с дрязгите, и да преодолеете по-сериозните спорове, само че имайте поради, че няма по какъв начин да угодите на всички – по всяка възможност най-после отново ще има ядосани. Ето за какво е по-добре да обмислите какво желаете вие и кое съгласно вас е вярното в избрана обстановка – и да отстоявате мнението си. Ще е потребно да сте по-внимателни по какъв начин изразявате страстите и раздразнението си – изключително в случай че някой към вас ви напряга или ядосва.

 СТРЕЛЕЦ
Търпението няма да бъде мощната ви страна през днешния ден, тъй че има огромна възможност всичко скривано и спотаявано във вас да излезе нескрито. Имайте поради, че и най-малкото нещо може да накара някого да избухне – или вас, или събеседника ви. Колкото и да ви е мъчно, старайте се да владеете страстите си и в случай че имате да кажете нещо на някого, да го извършите, когато сте спокойни. Ако пък виждате, че хората към вас са изнервени и не мислят трезво, по-добре не им поставяйте проблемите и не задълбавайте в комплицирани тематики.

 КОЗИРОГ
Предстои удобно време за изяви – креативен и професионални. Ще притегляте елементарно вниманието на близките, а може да добиете и някаква материална полза. Ще постигате задачите си по-лесно, в случай че се стремите към естетика и си сътрудничите с хората към вас, вместо да се пробвате да се налагате. Миролюбивата ви настройка ще притегли положителните връзки – и в персоналните, и в служебните ви контакти. В същото време обаче ще сте прекомерно чувствителни и може да го приемете много във вътрешността, в случай че не получите мечтаните внимание, поддръжка или схващане.

 ВОДОЛЕЙ
Днес действайте доста деликатно, когато става дума за усеща и за пари – и се въздържайте от действия, които биха могли да навредят на вас самите или на други хора. Денятт е доста плодороден да изразите какво чувствате посредством някаква форма на творчество, като отидете на психолог, в случай че имате потребност, или като се впуснете в ново бизнес начинание. Да сте въодушевени и авантюристичен настроени е типично за вас, само че през днешния ден тези ваши склонности ще се демонстрират изключително мощно. Наумите ли си нещо, ще бъдете като буря. Може да употребявате това въздействие, с цел да постигнете прогрес по някакъв план, да учите, да придобиете нещо или да се впуснете в ново начинание.

 РИБИ
Въодушевлението ви ще бъде заразително и елементарно ще увличате хората след себе си. Каквото и да вършиме, ще бъде с обсег и в огромни мащаби. Има единствено един проблем – някои от вас може по този начин да се увлечете по това, което вършиме, че да изгубите мярката – това се отнася както за работата, по този начин и за заниманията и заниманията през свободното време. За да не се случи това, старайте се да сте по-умерени, да не губите здравия си разсъдък и преди да предприемете нещо, да мислите. Във ваша изгода ще бъде да се отдавате напълно на заниманията си – по този начин няма да пропуснете нещо значимо.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР