Овен Опитайте се да намерите някакъв баланс, защото личното ще

...
Овен Опитайте се да намерите някакъв баланс, защото личното ще
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за уикенда

Овен
Опитайте се да намерите някакъв баланс, тъй като персоналното ще надвива над партньорството. Откровен диалог може да докара до остарели и неразрешени проблеми, които е време да изчистите.
Телец
Ще имате опция и да разгърнете страстите си, в случай че по някакъв метод сте ги задържали в себе си. Очаква ви една хубава седмица в любовно отношение.
Близнаци
Промените в обществения ви живот може да провокират по-голямо комплициране в любовния ви подобен. През главата ви ще минават мисли за разлъка или невярност.
Рак
Бъдете деликатни в връзката, тъй като бъдещето на вашата връзка е застрашено. Време е да изгладите недоразуменията.
Лъв
Няма да се случва нищо забавно на любовния фронт през новата седмица. Чувствате се спокойни, само че без някакви прочувствени възходи и спадове.
Дева
През тези дни ще ви вълнуват финансови въпроси. Идеите на вашата половинка във връзка с общите ви спестявания или разходи могат да провокират спорове.

Везни
Опитайте се да бъдете по-търпеливи и да деянията схващане към половинката си. Един сантиментален ден единствено за вас може да балансира взаимоотношенията ви.
Скорпион
Не оставяйте недоизказани думи. Запазете положителния звук и най-много пробвайте се да бъдете по-романтични.
Стрелец
Любовният ви живот ще върви безпрепятствено през тези дни, само че единствено в случай че го запазите за себе си и колегата. Не споделяйте персонални въпроси, даже с близки другари.
Козирог
Ще ви се разкрие чудесна опция да излеете възприятията си пред обичания човек. Най-хубавото е, че той ще отвърне позитивно на вашите трепети.
Водолей
Чувствате се по този начин, като че ли не споделяте едни и същи гледни точки с половинката си. Ще би трябвало да извършите взаимни отстъпки.
Риби
Обвързаните Риби ще бъдат разчувствани от финансови въпроси. Ще се наложи да вземете мъчно решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР