Овен Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за

...
Овен Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за
Коментари Харесай

Хороскоп за петък 16 декември 2022 г.

Овен
Опитайте се да изчакате с негативната прочувствена оценка за своите близки. Нали постоянно всеки мисли, че прави най- положителното! При решение на настоятелен въпроси разчитайте на интуитивния метод - постоянно сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска активност, снимка или изобразяване, резултатите Ви ще бъдат извънредно положителни.
Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден...

Рак
Намирате куп мотиви за безредици и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било действителна работа. За благополучие, в близост има хора, на поддръжката и съдействието на които постоянно може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че обстановката не е по този начин безнадеждна, както Ви се е коствало, и още веднъж ще почувствате прилив на витална сила. Отношенията с обичания човек са динамични. Макар че не желаете да се карате, претенциите Ви един към различен са се понатрупали и са станали прекомерно доста, та отрицателни страсти ще пораждат много постоянно. Потърсете си занимания, помагащи да се възвърне душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?...

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите доста за това, по какъв начин Ви е безценен и какъв брой доста го обичате. По-добре докажете това на дело или най-малко с погледи, докосвания и обятия. Заедно те значат доста повече от всички буйни думи.

Везни
Ако през днешния ден доста не Ви се желае да извършите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия обичан човек безапелационен аргумент и по тази причина за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фикция...

Скорпион
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Стрелец
След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?

Козирог
Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей
Около Водолеите през днешния ден ще струи сила на съзидания и самоусъвършенстване. Звездите Ви поучават да се възползвате от това и да се покажете в персоналния и фамилния живот в най-хубавата светлина. Опитайте се, прибирайки се в къщи, да извършите по този начин, че да е прелестно на Вашата половинка. И знайте, че в този момент филическия труд може да Ви бъде единствено от изгода.

Риби
Ще съумеете да решите комплицирани задания и успешно(а дори и бързо) да се справите с това, което за другите се е оказало непостижимо. Успешно ще преминат деловите договаряния и на обществени мероприятия ще имате опция да извършите чудесно усещане. Умението да говорите премерено и безапелационно ще Ви бъде също от огромна изгода. Денят е подобаващ и да нарушите нормалното течение на живота, като внесете в него някакво многообразие. Организирайте празник за околните си, зарадвайте обичания човек с непредвиден подарък или прелестно самопризнание, и това също ще повдигне настроението Ви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР