Овен Очаква ви ползотворна седмица. В понеделник направете равносметка и

...
Овен Очаква ви ползотворна седмица. В понеделник направете равносметка и
Коментари Харесай

Седмичен любовен хороскоп за 26 август - 1 септември

Овен
Очаква ви ползотворна седмица. В понеделник направете равносметка и анализирайте измененията в живота си. Сряда е подобаващ ден за откриване на вашите качества. В четвъртък положителното въодушевление ще ви съпровожда през целия ден, можете умерено да реализирате най-приключенските проекти, без да се страхувате от затруднения. В събота внимавайте и не вярвайте на ласкателства.
Телец
В началото на седмицата значима командировка може да ви отвори нови вероятности. Имате късмет шансът да ви се усмихне, а изкачването по кариерната стълбица също е допустимо. Рисковите инициативи ще са сполучливи, в случай че изчислите вярно силата си и не се надявате на непозната помощ. Не се разсейвайте, свършете работата си и оставете другите да се занимават с техните проблеми.
Близнаци
Интуицията ви ще ви донесе шанс, само че не губете такива качества като увереност и самодисциплина. Примамлива оферта може да пристигна от ваш остарял познайник във вторник. Не се опасявайте да поемете отговорност и ще спечелите. Планираното за средата на седмицата пътешестване ще бъде доста продуктивно и ще ви зарадва. Моментът е подобаващ за сериозен житейски избор. В почивните дни можете да спечелите нов другар.
Рак
През тази седмица може да се наложи да придобиете един по-философски взор върху проблемите и самообладанието ви във всяка обстановка. Във вторник ще имате триумф в професионалната област. Сряда дава обещание да бъде ден на дейни връзки и взаимното съгласие, благодарение на думите и логичност можете да постигнете съвсем невъзможното от колегата си. Краят на седмицата е удобен миг за започване на ваканцията.
Лъв
Интуицията е вашият правилен и благонадежден другар тази седмица. Струва си да се научите да й се доверявате, най-малко за този интервал. Възможно е да участвате във всевъзможни нови планове. Не планирайте обаче да се претоварвате с работа, отделете време за създаването на проекти за близкото бъдеще. Не насилвайте нещата. В сряда може да си помислите, че усещате спокойствието преди бурята. Възможно е това да е по този начин. Съберете сили и се успокойте, тъй че да е по-лесно да контролирате себе си, когато идва.
Дева
През тази седмица би трябвало да изпъкнете, с цел да бъдете видяни и подкрепени от тези, от които бихте могли да получите помощ в близко бъдеще. В понеделник не се колебайте да наблегнете вярно своята незаменима работа. В сряда не мълчете и не се срамувайте, общувайте - ще ви е нужна информация, а добър метод да я получите е да говорите искрено с сътрудниците. В четвъртък не би трябвало да планирате нищо съществено, по-добре е да се занимавате с незавършени дребни въпроси.
Везни
През новата седмица ще усетите нужда да започнете да изграждате връзка или кариера отначало, унищожавайки това, което към този момент ви пречи. Новите хрумвания обаче не би трябвало да се ползват незабавно, първо би трябвало да разберете всичко добре и да помислите за следствията. Бъдещето има някои неразбираеми контури, което не може да не ви обърка. Добре е да поработите над метода си и всичко ще се развие по най-хубавия метод за вас.
Скорпион
Новата седмица ще ви донесе вълнуващи житейски настройки. Опитайте се да не губите скъпо време. Всичко замислено може да бъде изпълнено, в случай че умерено и ясно си вършите работата. През втората половина на седмицата можете да почувствате, че сте способни на доста и да усетите прилив на сила. Опитайте се да създадете удобна конюнктура и изпълнете желанията на обичания човек. Звездите предсказват, че това ще донесе благополучие и на двама ви.
Стрелец
Първата половина на седмицата е подобаваща за осъществяване на проекти и реализиране на цели. Във вторник си починете малко и по-късно използвайте останалото време, с цел да решите още няколко задания. В края на краищата сега имате сили и неспокойствие. През уикенда е целесъобразно да не планирате значими неща. Впечатленията ще бъдат лъжливи. Не се доверявайте на първото усещане.
Козирог
През тази седмица не се хвърляйте в огромни планове. Настъпва подобаващ миг за решение на насъбраните проблеми. Опитайте се да избягвате крайности и прочувствени прояви, в противоположен случай може да зародят непредвидени проблеми и търкания в фамилията при започване на седмицата. Бъдете деликатни при работа с документи и при подписването на контракти. В петък ще се случат събития, които ще ви отворят нови благоприятни условия за професионалното ви развиване. Не пропускайте шанса си.
Водолей 
Седмицата може да стартира с приятни изненади. Очаква ви приятна среща със остарял другар. Използвайте остатъка от ваканцията, с цел да измененията атмосферата към вас. В края на интервала внимавайте, не забравяйте да изключите електричеството или газта и да заключите входната врата с прилив на креативно ентусиазъм. Най-благоприятният ден през тази седмица за вас ще бъде петък.
Риби
През тази седмица ще попаднете във въртоп от събития. Не се колебайте да си набележете цели и да отложите за различен интервал това, което не е толкоз необходимо. Най-важното, което би трябвало да извършите е да подхождате със успокоение и мъдрост към всичко и всички. Помнете, че никой не е съвършен, само че вие решавате дали да търпите това или не. Уикенда прекарайте по този начин, както сте решили вие, а не някой различен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР