Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Водолей: Предстои Ви наситен със събития ден, Риби: Бъдете търпеливи

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.

Телец
Днес си коства да си отдъхнете от компанията на Вашия обичан човек, и за дълго да се посветите на нещо по-малко поетично, само че пък по-полезно: да вземем за пример на образование или на четене на книга, до която много дълго време не сте могли да се доберете. А и на Вашия обичан човек малко свободно време няма да е ненужно...

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
Движи Ви желанието неотложно да въведете порядък на всякъде, където съумеете да се докоснете: и в шкафа, и в персоналния Ви живот, и в работата, и в връзките с роднините, а дори и в личната Ви глава. Основното разчистване е най- безобидния и радостен вид. Всичко останало - изясняване на връзките, привършване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава доста по-трудно, а резултатите ще са извънредно скромни. Много по-лесно ще е за тези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Действията приказват сами за себе си и по тази причина тяхната вербализация изобщо не е нужна. Още повече, че ораторското изкуство не може да се каже, че е Вашата мощна страна... А може и ненадейно да се влюбите! Звездите не Ви дават обещание дълбоки и мощни усеща, само че при всички положения - вълнуващи.

Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден изключително ще му се желае, да Ви стане по-близък и безценен. За да реализира тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви - освен своите, само че и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата демонстрация на самодейност с схващане, въпреки че това няма да бъде елементарно.

Везни
Дразнят Ви неизказаността и неяснотата, само че и се безпокоите от опцията умерено да поговорите с околните си хора. Този ден е обвързван с безредици, същинската причина за които е мъчно да се дефинират, а и самите Вие даже пред себе си не признавате, какво тъкмо не Ви устройва в създалата се комплицирана обстановка. Не предприемайте крачки, следствията от които ще бъде мъчно да поправите, а по-добре се ограничете, с колкото се може по-безобидни. Ако сте родител, бъдете през днешния ден изключително тактични с децата. Не е желателно да харчите огромни суми за облекчаване на личните си прищявки.

Скорпион
Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец
Постарайте се да се концентрирайте още от сутринта, и ослепително ще се справите с изумително количество дребни задания. Надвечер ще изгаряте от предпочитание да намерите някой по-високоинтелектуален тласък. Това напълно не значи, че избора Ви би трябвало да се ограничи до документалното кино, да вземем за пример. И в случай че някой Ви предложи, да извършите инцидентен избор, кажете „ да ”...

Козирог
Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.

Водолей
Предстои Ви кондензиран със събития ден, като те ще са забавни, само че много уморителни. Помнете, че надалеч не всички задания, зараждащи през днешния ден пред Вас, се нуждаят от неотложно решение. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре умерено да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат доста забавни хрумвания. Денят не е неприятен за другарство с членовете на фамилията: може да обсъдите комплицирани въпроси, и дори да им намерите решение, заобикаляйки освен това открит спор. Вероятни са приятни изненади и дарове, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби
Бъдете търпеливи към раздразнителността на своя обичан човек. Той не е съвършен, само че Вие го обичате точно подобен! И с изключение на тези негативни качества, той има и доста позитивни! Ако напълно не можете да търпите, безмълвно се отдалечете или просто идете в другата стая. Пребройте до 10 и ще можете още веднъж да се усмихвате.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР