Овен Звездите ви съветват да не бързате и да оставите

...
Овен Звездите ви съветват да не бързате и да оставите
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Звездите ви поучават да не бързате и да оставите на естествения ход на събитията да разрешат компликациите. Сега не всички аспекти на обстановките са забележими за вас. Отделете време освен за домашните отговорности, само че и за добра отмора.

Телец
Днес елементарно можете да станете пленник на събитията. Съдбата може да ви разочарова или да се изсмее над вашите очаквания. Възможно е да се появи напрежение в фамилните връзки. Запазете успокоение във всяка обстановка.

Близнаци
Днес може да деянията повече нервност и неспокойствие от различен път. Внимавайте сами да не си създавате проблеми. Трудно ви е да ограничите импулсите и страстите. Може да получите прелестно уведомление от някой, който не сте чували от дълго време.

Рак
Днешният ден е удобен за спокойна отмора, интелектуални занимания и прелестно другарство. Така ще изчезнат всевъзможни тягостни мисли, подозрения, страхове. На мнозина им следва нещо доста забавно и вълнуващо.

Лъв
Добре ще е, в случай че намерите мотив и време да поддържате връзка с приятни и положително настроени хора, да се повеселите и да разпуснете. Може да укрепите своите дух и тяло с малко спортни занимания.

Дева
Желателна е промяна на ситуацията. Планирайте да прекарате свободното си време дружно със семейство или положителни другари. Не изпускайте опцията да кажете нещо прелестно на хората, които обичате.

Везни
Днес ще ви липсва задоволително самообладание и елементарно може да ви нервират външните прояви на колегата ви, на околните ви, което може да усложни взаимоотношенията ви. Възможно е нещо да ви накара да измените на правилата си. Не вършете нищо безогледно.

Скорпион
В днешния ден би трябвало да имате положителни мисли, да вършите положителни каузи и да казвате единствено положителни думи. По време на сън може да получите отговор на измъчващ ви въпрос, стига да съумеете да го изтълкувате вярно.

Стрелец
Личните ви връзки ще останат постоянни, само че ще ви се отрази някакво събитие, което ще се появи напълно ненадейно. За мотивацията на постъпките ви, водещи ще бъдат страстите.

Козирог
Вероятно ще се чувствате задоволително самодоволни и няма да желаете нищо да помрачи положителното положение на духа ви. Всъщност ще притегляте другите с естественото си държание и откровената си страст.

Водолей
Днес е по-добре да се уедините, да се избавите от суетата и грижите и да се отдадете на размисъл върху живота си и последните събития. Това е времето, когато би трябвало да преразгледате събитията и въз основа на това вземете своето решение.

Риби
Лунното въздействие ще ускори вашите интуитивни качества и сензитивност. По всяка възможност ще се почувствате разсеяни и незадоволително уверени в себе си. Лесно ще се предизвикат страстите ви и мъчно ще контролирате реакциите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР