Овен Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл,

...
Овен Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл,
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, въпреки че мъчно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е присъща забавеност, инертност и даже малко мързел, а това ще учудва близките и даже малко ще Ви нервира. По начало подобен вид държание не е особено за Вас. В сантименталната сфера ще пораждат проблеми, защото няма да можете да разберете своята „ половинка”, нито пък да се досетите какво желае от Вас. За страдание интуицията нищо няма да Ви подскаже, по тази причина не жалете сили и разпитвайте. В противоположен случай мъчно ще се справите със обстановката.

Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.

Рак
Ще получите забавно делово предложение. То ще стане самобитно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко старания, с цел да оправдаете упования на новите сътрудници. Съвместната работа няма да е лесна, само че ще научите доста, ще получите скъп опит, а дружно с това и известност на човек, на който е по силите на практика невъзможното. Вечерта е прелестно време за сантиментални срещи. Готови сте за смели опити и откровени самопризнания, а приятните „ сюрпризи” от Вашата „ половинка”, няма да Ви карат дълго да чакате.

Лъв
Забърканите известия е мъчно да бъдат възприети, изключително в случай че губите време да ги анализирате и да разберете, защо в действителност става дума и какво са имали поради. Прекратете опитите да разшифровате непознатите планове. Това освен на процедура е невероятно, само че и е правилен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво следва да вършиме, с цел да се развиват събитията в пожеланото направление, и направете директни крачки, с цел да положите основите.

Дева
Посветете деня на взаимни разходки. Ходенето пеш оказва помощ по-добре да разбирате възприятията си един на различен и това е потвърдено от психолозите. Това подсказва, че ще може да разрешите всички свои проблеми, в случай че сега имате такива. И още нещо - разходките са потребни за здравето

Везни
Днес се постарайте да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се приказва доста не постоянно е най-леко и прелестно, само че от време на време лекотата и приятността не са основни критерии в избора на вярната линия на държание.

Скорпион
Агресивен човек е хвърлил око на забележителна част от Вашата територия и по тази причина когато се приближи, би трябвало да покажете самостоятелност и борбеност. В своята безогледна битка за власт той нормално се управлява от злоба и по тази причина е по-добре да бъдете самостоятелни, в сравнение с наплашени. За безпокойствие няма причина, защото никой не може в този момент да Ви смъкна от Вашето седмо небе, колкото и да се стреми да го направи. На своя страна имате доста могъщи съдружници – хора, които Ви желаят триумф. Няма защо да се вълнувате.

Стрелец
Предстои Ви един много прочувствено претрупан ден. Много удобно ще Ви въздейства водата. Не е наложително да се къпете, задоволително е, да я погледате. По-добре, несъмнено, в приятна компания.

Козирог
Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек.

Водолей
Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете уединено със себе си, и се успокойте.

Риби
Изгубили сте доста време, с цел да вземете някакво съществено решение, или да определите своята философска позиция.. И в случай че през днешния ден някой сложи Вашата позиция под подозрение, не би трябвало да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите лични ползи и не схващат, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, само че е прекомерно евентуално единствено да си загубите времето. Те са твърдо уверени в своята справедливост също като Вас, и по тази причина надали ще съумеете да стигнете до компромис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР