Овен Стресовите ситуации са по-чести от обичайното, можете да сте

...
Овен Стресовите ситуации са по-чести от обичайното, можете да сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 ноември: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен
Стресовите обстановки са по-чести от нормалното, можете да сте доста обезпокоени, допустимо е да се почувствате по-зле. Днес сте в положение да намерите всевъзможни решения за всеки проблем.

Телец
Ако през първата половина на деня сте внимателни, втората ще бъде по-успешна. Хармонично развивайте взаимоотношенията с околните си и ще усетите неограничената поддръжка на хората към вас.

Близнаци
Началото на деня е много стресиращо. По това време елементарно ще се поддавате на провокации, можете да се притеснявате за дреболии. По-късно въздействието на позитивните трендове ще се ускори, ще се почувствате доста по-уверени.

Рак
Днес може да се почувствате угнетени от събитията и отговорностите. Незначителните промени в настроението могат да повлияят на самочувствието. Не е добър ден за нови начала. Възможни са и финансови усложнения.

Лъв
Денят носи доста мощни страсти. Важно е да се контролирате. Необходимо е да се въздържате от разногласия. Не е най-хубавият ден за договаряния, срещи, пътувания. Трудно и рисковано е да се гради връзка с близките.

Дева
Опитайте се да поддържате реда на работното място. Можете да демонстрирате изключителна сензитивност към настроенията и желанията на хората към вас. Не се изключват срещи с хора, които не сте виждали в последно време.

Везни
Ден, който надали е белязан от някакви значими събития. Можете умерено да завършите нещата, които сте почнали по-рано. Днес някои хора ще търсят професионални и други мъдри препоръки от вас.

Скорпион
Върнете се към старите си фантазии и проекти. Но не правете нищо под въздействието на импулса, изключително в случай че то е обвързвано с риск и материални разноски. Днес би трябвало да пазите портфейлите си, чантите, носители на информация.

Стрелец
Бъдете нащрек, следете дейностите си. Отложете всички каузи, които не изискват бързо решение, не допускайте физическо и умствено претоварване. Вашата позиция би трябвало да бъде на изчакване.

Козирог
Понякога сте прекомерно сурови в изказванията или давате препоръки, които не са ви поискали. Другите могат да реагират доста остро на такива неща, вследствие на което могат да зародят спорове.

Водолей
Днес сред вас и други хора елементарно ще пораждат недоразумения. Не се изключват проблеми в партньорството. Причините за неразбирателството могат да бъдат усеща, привички, разнообразни желания, неспазени обещания, парични въпроси.

Риби
Днес сте склонни да приемете отговорностите си доста съществено. Бъдете деликатни обаче и проявете огромна нерешителност - можете да попаднете в неловка обстановка. Емоционалният декор се характеризира напрегнато.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА
Луната се движи на луфт от 03:14 ч. до 13:50 ч. В този интервал не започвайте нищо значимо.До 15:44 ч. добре е да се посвети времето на дома и фамилията, както и на щедрост - може да се дава лепта, да се вършат дарове, да се оказва помощ на други хора. Отнасяйте се към другите по този начин, както бихте желали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите успокоение, обич и наслада.
След 15:44 ч. силата на деня носи повече осъзнатост, по-ясно започваме да виждаме вероятностите и задачите пред себе си. Благоприятно е да сте измежду хора, за групова работа, за осъществяване на курсове – по-лесно се усвояват знанията. Добре е в работата си да внесете нещо ново, с цел да може Вселената да ви подкрепи със свежа сила. В противоположен случай скоро ще усетите проблеми. Подходящо е да оправите връзките с тези, с които сте били в борба. Ако получите конвулсия в ръката, значи вършиме нещо погрешно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР