Овен Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи,

...
Овен Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Овен
Ще съумеете да реализирате една от най-смелите свои хрумвания, в случай че малко поотстъпите пред основаните обичаи. Тук основното е, да не прекалявате; в случай че малко се увлечете, неотложно ще Ви разгласят за извършител, унищожител и провинен за кой-знае още какво. Съвсем не би било неприятно, да се образува краткотраен съюз с човек, който е надъхан другарски към Вас, и който не е съкрушен с дипломатически гении. Неговите качества да води договаряния, дружно с Вашата сила и витална мощ, ще образуват коктейл, под името „ Непобедимите”. Денят се характеризира с доста висок витален капацитет – толкоз висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте желали да насочите своите сили, става първокачествен.
Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак
Днешният ден ви хвърля от една пристрастеност към друга, носи непредвидени обрати, изправя ви пред генерални промени и решения в живота. Ден на апел, каквото търсите, ще го намерите, ще се доближите до заветна фантазия. Интуитивно избирате вярната посока, а и към вас се движат точните хора. Всичко, което започнете, ще се развие блестящо, ще ви донесе пари и късмет в кариерата, ще възобнови контракти и персонални връзки.

Лъв
Денят е удобен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи предпочитание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете триумфи, в случай че действате планувано. Днес сте изпълнени с сила, доста сте дейни и може да поемете доста и разнородни задания. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В персоналните връзки всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева
Днес Вашият персонален живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето многообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята персонална ниша - дано да се резервира за дълго време.

Везни
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Скорпион
Днес ще Ви създадат много ненадейно, само че доста прелестно предложение, което ще бъде директно обвързвано с Вашия персонален живот. Само че не би трябвало да бързате да го приемате или отклонявате: имате малко време за размисъл и по тази причина се постарайте да употребявате своя разум.

Стрелец
Прекалено обичате измененията и не можете да търпите досада. Нищо не Ви нервира по този начин, както упованието. Затова през днешния ден, когато се случи нещо, което от дълго време сте очаквали, ще бъдете извънредно удовлетворени. Ще посрещнете идващите промени с необятна усмивка и разтворени прегръдки. Ако Вашият сътрудник не изпитва подобен възторг, даите му време да свикне, с цел да може да се порадва дружно с Вас.

Козирог
Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден” детектор на глупостите” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.

Водолей
Денят е подобаващ за другарство с другари и за четене. Стягайки се за малко странствуване, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви разреши да изберете най- забавните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с удобни промени. В къщи може да се заемете с разбъркване на мебели или с главно почистване. Вечерта връзките с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и по тази причина се постарайте, да избегнете кавгите.

Риби
Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР