Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се

...
Овен Противоречията между Вас и другите хора може да се
Коментари Харесай

Хороскопът днес: Една зодия е изправена пред голяма драма

Овен
Противоречията сред Вас и другите хора може да се изострят заради Вашата лична амбициозност и самоувереност. Не е изключено някой да завиди на Вашата храброст и свободолюбие, на огромните Ви връзки или широтата на Вашето мислене. Много е значимо, да не се самозбравите! Вслушвайте се в мнението на другите хора и може да се окаже, че то не е надалеч от истината. Освен това би трябвало да помните, че няма да минете без сътрудници. В връзките си към тях бъдете сдържани, само че обективни, и не минавайте откритите граници в общуването.

Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачaта ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...

Рак
На прага Ви стои драма и упорито чука, искайки да я пуснете. За благополучие, от дълго време сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, в случай че не желаете да извършите това. Ако всичко това стартира да припомня традиция, замислете се, по какъв начин да станете недостъпни за присъединяване в сходни подиуми. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте непознатите спорове да Ви сковават, или да лимитират свободното Ви напредване. Дайте си опция да изследвате нови територии.

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Днес ще бъдете настроени за хармонични връзки с околните хора. Може да деянията интерескъм обичания човек и да започнете диалог за фантазиите, желанията и проектите. На работата ще можете да вникнете в същността на нещата и да видите скритите претекстове в активността на сътрудниците. Излизанията пред огромна публика ще преминат добре, а вечерта е за предпочитане да избягвате спорове с околните хора.

Везни
Енергични сте и сте настроени по-критично, в сравнение с предствителите на другите знаци на Зодиака, и по тази причина триумфите, които ще постигнете, ще са обилни. Само че има риск да не Ви стигнат силите в най-неподходящия миг. Ако желаете да избегнете това, придържайте се към рационален темп и избягвайте претоварвания. Това е прекрасен ден за деен отдих, занимания със спорт и танци. Възможни са нови запознанства: привързаността за в този момент е мимолетна и повърхностна, само че с времето връзките ще станат по-сериозни и дълбоки. Вечерните развлечения може да костват по-скъпо, в сравнение с очаквате. Старайте се, да контролирате разноските.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, само че някои Ваши страсти са изостанали в предишното. Доставете си забрадка за разчистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези мемоари или несъразмерното Ви въодушевление по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите нужната убеденост. Защо по този начин се държите за хрумвания, гледни точки или философия, които към този момент са изгубили новост? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде много под напрежение. Ако все- отново съумеете да отделите няколко минути, с цел да извършите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за много на брой, по- малко сантиментални занимания.

Козирог
Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден” детектор на глупостите” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Ако Вашия сътрудник е „ мамино синче”, през днешния ден е най- подобаващото време да извършите нещо по въпроса. Опитайте да извършите нужните старания, та най-малко малко да го измененията! Ако всичко в действителност е безусловно неефикасно, решете през днешния ден, коства ли си да продължавате вашите връзки и подготвени ли сте, да се помирите с неговите недостатъци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР