Овен Поддържането на здрав разум трябва да бъде вашият основен

...
Овен Поддържането на здрав разум трябва да бъде вашият основен
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден

Овен
Поддържането на здрав разсъдък би трябвало да бъде вашият главен приоритет сега. Ще се сблъскате със задания, които на пръв взор смятате за неразрешими. Не се опасявайте да опитате изцяло ново решение или да получите съвет и помощ от другите.

Телец
Вие сте в тип-топ форма. Днес сте вързоп от сила и заразявате и другите с нея. Ако не преекспонирате нещата сами, няма да имате проблеми. Искате да се забавлявате и в това няма нищо неприятно.

Близнаци
Колеги или други ще ви помолят за помощ. Оказвайте поддръжката си, където можете. Но не се експлоатирайте! В противоположен случай силата ви ще се изчерпи бързо и ще ви липсва мощ да се справите със личните си действия.

Рак
Днес се чувствате в цялостна естетика, тялото и мозъкът ви са в отлична форма. По-добре е да не отлагате работа за на следващия ден, тъй като през днешния ден можете да се справите със дилемите си изключително дейно.

Лъв
Поводи за безпокойствие няма. Затова пък ще имате мотиви да се радвате. Нещо може да ви се получи доста добре. Старайте се обаче да не градите въздушни кули и по-често се връщайте към прозата на живота.

Дева
На работното място или другаде, са вероятни някои промени, които ще трансформират разпоредбите на играта. Това основава опасности, само че и благоприятни условия. Страстта се пробужда, потребността от обич се ускорява и вие ставате по-активни. Може би даже ще решите да предприемете нещо приключенско.

Везни
Денят носи нови благоприятни условия и в случай че останете спокойни, ще забележите позитивните страни. Щадете нервите си. Не всичко, за което сега сте смутени, в действителност си заслужава.

Скорпион
Благоприятно време за разширение на знанията и придобиване на нови на практика умения. Лесно осъществявате контакти с хората и вършиме нови запознанства. Денят може да донесе доста вести. Пазете се от недомислени разноски.

Стрелец
Днешният ден подготвя към спонтанни решения и дейности. Ставате по-смели и по-решителни. Можете да поемате рационални опасности, само че единствено в случай че това е целесъобразно. Не хабете обаче на вятъра напъните си там, където не се постанова.

Козирог
За тези, които са на работа през днешния ден, денят ще е работлив. Имате огромен ресурс от сили за осъществяване на дилемите си. Не бързайте с нещата, действайте единствено при нужда, според от събитията.

Водолей
Вие сте доста практични и рационални, а това доста улеснява решаването на доста проблеми. Не се претоварвайте със задания и отговорности. Лесно може да се почувствате изтощени и неспособни да се занимавате със сериозна работа.

Риби
Не може да се каже, че денят ще е доста елементарен, само че посоката, в която се развиват събитията ще бъде изцяло допустима. Имате сили и храброст да се справите с нещо в действителност огромно през днешния ден. Концентрирайте се върху главните аспекти и не се губете в доста дребни елементи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР