Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.

...
Овен Непредсказуемост – ето как се нарича днешната Ви игра.
Коментари Харесай

Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден

Овен
Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг...

Телец
Днес в хода на събитията ще станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Време е да се огледате в близост. Някъде наоколо върви оня, с който може да изживеете спокоен и в действителност благополучен живот. Имате семейство и сте изцяло щастливи? Тогава се пробвайте да поговорите умерено, да изгладите различията и в действителност да продължите да живеете дълго и щастливо... Макар и да не са доста приятни, обясненията от време на време са наложителни.

Рак
Кога за финален път сте се вглеждали в хората? Направете спиране в работата си и идете на някое многолюдно място: в парк, ресторант или търговски център, и се огледайте в близост. Тоалети, прически, модели на мобилни телефони - всичко това ще е доста забавно за Вас. Прекрасно ще се разнообразите, наблюдавайки какъв брой са странни хората. Това е начало на фаза в живота Ви, която ще бъде отдадена на наблюдаване на света. Не единствено ще изпитате наслаждение, само че и ще научите доста нови неща.

Лъв
В началото на деня отговорностите Ви може да Ви се сторят тежко задължение, скучна рутина или непостижим товар, който, в случай че можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате опция да извършите непрекъснатата си работа малко по-интересна, а в това време да разширите своите на практика умения и знания. В края на деня ще възприемате наложителните правила много по-спокойно. Тогава ще придобият особена значимост взаимоотношенията с сътрудниците и приятелите. Пред съревнование с тях е за предпочитане да изберете равноправно съдействие.

Дева
Има дни, когато Ви се коства, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да употребявате времето рационално. Изучете техниката на другарство и си направете лист на местата, на които желаете да попаднете, с цел да бъдете подготвени незабавно, щом се окаже подобаващ миг. Да се овладее изкуството да се одобряват обстановките такива, каквито са, напълно не е лека работа, само че това ни учи на самообладание, а тъкмо нещо такова напълно не би Ви било ненужно. Днес в ушите Ви непрекъснато ще звучат добродушните предизвестия на един от членовете на Вашето семейство.

Везни
Не може да се каже, че огромен и самостоятелен човек като Вас, се нуждае непрекъснато някой да го държи за ръката. Като независим човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате задоволително удобно. Никой от познатите ви не е в положение да разбере Вашата действителност, само че този факт дано не Ви разочарова и огорчава. Когато се опирате на личната си религия, то ставате все по-щастлив, че сте избрали точно този път.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, въпреки че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарасне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Небесата Ви въодушевяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с схващане, а не да се кокорите. Обхванати сте от предпочитание да установите нова връзка, и то с индивида, който само Ви схваща и който е задоволително остроумен, с цел да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за политане е изцяло разчистено.

Водолей
Вроденият Ви интерес към опитите, оптимизация на процесите и прогресивните трендове, ще Ви съпровожда чак до късно вечерта. В началото на деня ще сте склонни да отделяте повече внимание на към този момент познати неща: да вземем за пример, да възобновите работата си над от дълго време забравена концепция. Само че фокусът на Вашето внимание последователно ще се измества в посока на по-перспективни посоки, от които сте се заинтересували. В края на деня ще имате отличен късмет да заздравите връзките си с надеждни хора, които няма да Ви подведат и в най-сложната обстановка.

Риби
Днес ще сте изключително мечтателни и впечатлителни. Във всички събития, катастрофи и съвпадения, ще бъдете склонни да виждате знаци на ориста, които ще тълкувате съгласно своите стремежи. Да си вършиме илюзии е много елементарно, като се има поради, че през днешния ден ще сте в положение да убедите освен обкръжаващите, само че и себе си, в каквото си поискате. Денят е подобаващ и за творчество. Душата Ви се нуждае от чудеса и феерия, само че може да проявявате фикция там, където това не може да докара до неприятни последици. Литература, живопис и музика – това са тези области, в които е добре да насочите своята витална сила.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР