Овен Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни

...
Овен Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 април: Седмицата започва кошмарно за 1 зодия

Овен
Изпълнението на професионалните отговорности ще изисква от Вас обилни старания. Бъдете подготвени за превъзмогване на трудности, зараждащи по най-непредсказуем метод на пътя Ви. Възможни са компликации в общуването, спорове с сътрудници, сътрудници или ръководители. Не взимайте ставащото близо до сърцето си и се старайте да запазите успокоение даже в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво съображение упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от от дълго време. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „ спретнат” неприятни сърпрайзи. Романтичните връзки са постоянни. Ако напоследък сте имали интервал на разправии и различия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец
Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.

Близнаци
Хубав ден, в който във вашите връзки да се появи трети. Но не непотребен и дори не запасен! Просто някой, който ще обичате и ще ви се желае да се грижите за него. Заедно. Котенце, кученце, папагалче или бебе – решете сами. Само че обезателно решете този въпрос дружно...

Рак
Денят ще бъде забавен и потребен за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Лъв
Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.

Дева
Днешният ден ще бъде обособен за връзки с Вашия обичан човек. През деня ще възникне обстановка, която ще изисква от Вас компромис и дарба да преразгледате своите цели в името и за богатството на вашата двойка. Ако извършите това, което би трябвало да се направи, ще почувствате, че връзките ви се трансформират към по- положително и стават по-здрави. В работата се придържайте към по- рано направения проект и позволете на сътрудниците, които са по- старши по служба, да Ви управляват.

Везни
Разбирате, че е пристигнало време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което би трябвало да се откажете - това са старите връзки. Да, нещата стоят тъкмо по този начин! Хората, с които общуването до скоро е било забавно и потребно, в този момент Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( въпреки че това не е доста особено за Вас). По-добре е да се разделите като другари, в сравнение с като врагове. От друга страна, напълно не значи, че би трябвало да късате безусловно всички връзки. Например в случай че през днешния ден се скарате с индивида, който обичате, и с който виждате своето бъдеще, не се водете от непотребна горделивост, а направете първата крачка за оправяне на връзките. Не чакайте удобно стичане на събитията, тъй като това може и да не стане прекомерно скоро.

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да се управлява, защото избухливостта му ще бъде нараснала. Звездите не предлагат дълго време да бъдете паралелно с взривоопасния детайл, а още по- малко- да ползвате възпламеняващи субстанции, когато сте паралелно с него, като да вземем за пример остри думи или рисковани смешки.

Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на фамилията си да отделите малко време, а не е ненужно.

Козирог
Днес не си заслужава да се занимавате с работа, само че в случай че би трябвало да сме точни, денят не подготвя прекомерно и към деен отдих. Що се отнася до малко странствуване - неуморимо и прелестно, дава обещание да е във всяко отношение забавно. Това демонстрира, че е извънредно време, да се стегнете за път! Ако сте дама, би трябвало съществено да методите към избора на тоалет. Ще Ви се даде опция да извършите неизличимо усещане на прелестен чужд. Ако предпочетете да останете в къщи, не би трябвало да организирате огромен банкет или да каните посетители. Задоволете се с компанията на най-близките си хора, а точно с тях следва да водите забавни диалози. Може да се решат доста проблеми, които са Ви тревожели напоследък.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Има възможност да се сблъскате със сериозен проблем, и никой, с изключение на Вас, няма да може да го позволи. Става дума за това, какви забележителни оферти за сегашната и идната вечер се каните да приемете. Сега сте в самото начало на извънредно многолюден всемирски интервал в своя живот и би трябвало да се отнесете към това с полагащата се нерешителност. Потърсете най-организирания от своите другари и се възползвайте от неговата помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР