Овен На работата може да се случи нещо необикновено -

...
Овен На работата може да се случи нещо необикновено -
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 18 юли 2023 г.

Овен
На работата може да се случи нещо неизмеримо - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много тъпо, че В този миг сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са прекомерно надалеч от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този мотив няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, в сравнение с работата. Постарайте се да превключите и да покажете огромна работливост при осъществяване на поставените задания.
Телец
Днес Вашият обичан човек доста ще се нуждае от Вашето нараснало внимание. Ако се окаже, че желанията ви съответстват, няма да се постанова да Ви дели с който и да било, а преди всичко ще се окажат Вашите усеща и желания. Какво ще вършиме в такава обстановка, би трябвало да решите сами...

Близнаци
Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, чудесно въодушевление и желанието да сте от изгода, ще способстват за блестящите резултати във всяка стартирана от Вас работа. В същото време помнете, че не би трябвало да оставате сами. Около Вас ще има доста хора, искащи да Ви окажат поддръжка, и по едно и също време с това - споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните водачи в своята среда. Твърде вероятни са триумфи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни проучвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за обстановка в фамилията Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни дейности ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е единствено суетност. Днешния ден Ви носи късмет да изясните за себе си нещо доста извънредно.. Не изпускайте този миг. През втората половина на деня ще се ползвате от изключително внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат незабравим, съвсем съдбовен темперамент. Има възможност да срещнете индивида, който напълно да промени Вашата орис.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани.

Дева
Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му...

Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкоз по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите неточности, и да покажете, че сте подготвени да ги поправите. Вероятно ще имате опция да се сдобрите с хора, които наскоро сте обидили. Отношенията с обичания човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не желаете да говорите за възприятията, които изпитвате, както и да споделяте своите подозрения. Между другото, проявявайки повече искреност, бихте могли да получите много приятни отговори на доста въпроси.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Стрелец
Поради неустойчивост на прочувствения декор Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е на практика невероятно, въпреки че околните им постоянно се пробват да създадат това. Постарайте се да отделите значимото от второстепенното и да пандизите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите освен своя живот, само че и на близките. Денят ще бъде доста кондензиран. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е прелестно, привечер ще се трансформира в изтощеност и дори е допустимо да премине в безсъница. Откажете се от използването на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за устойчивост.

Козирог
Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей
Бъдете подготвени за проблеми в деловата сфера. Днес ще може да разчитате единствено на себе си. Неотдавнашните Ви съдружници са заети със личните си работи, а нови помощници на хоризоната за в този момент не се виждат. Ще се наложи да помислите и да извършите разбор на своите предходни неточности, с цел да не ги повторите още веднъж. В случая уменитео да се учите от личния си опит, се оказва доста значимо. Близките хора Ви поддържат, само че съгласно Вас забележките им в този момент звучат иронично. Дори и да е по този начин, не отвръщайте със същото! Днес трябв а да деянията деликатност и тактичност.

Риби
Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР