Овен Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации.

...
Овен Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации.
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
Както нормално ще попадате в нелепи и неловки обстановки. Вие просто сте първенец по „ не ставащо ” и „ неуместно ”. По начало се отнасяте към това с подигравка, само че скоро наклонността ще стартира да Ви нервира не на смешка. Търпението не би Ви било ненужно, само че през днешния ден май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от разногласия и разправии, а просто се пробвайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.

Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.

Близнаци
Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.

Рак
Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „ домашната база ” и да се осмелите да извършите крачка напред? Разбира се, че сте подготвени. Какво пък, небесата са определили: време е, да се отправите на някъде. И в случай че в действителност сте подготвени за това, изберете си придружител и започвайте да вършиме проекти – в общи линии, несъмнено. Възможно е в този момент да не можете да извършите замисленото, само че в случай че започнете да вършиме проекти, ще се почувствате, като че ли към този момент стартирате да ги реализирате.

Лъв
Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.

Дева
През този ден общуването с Вашия обичан човек ще бъде много сложна задача, която ще Ви коства доста. Само че на времето сами сте взели това решение и в този момент е пристигнал ред да платите за него, въпреки че това не е най- приятния развой...

Везни
Нещата при Вас ще се подреждат добре, само че това ще бъде единствено първоначално. Работата е в това, че с всеки идващ час напрежението на прочувствения декор ще пораства и скоро ще почувствате, че от нормалното Ви душевно равновесие не е останала и диря. Вечерта е време, когато сами ще си разваляте настроението, и дори и най-обикновените неща ще виждате в мрачни светлини. Особено мъчно през това време ще Ви бъде, да поддържате връзка с представителите на Вашия знак. Иначе денят е подобаващ за вложения и покупки, а също и за решение на имуществени и настоятелен въпроси.Не е изключена победа над отдавнашни врагове, полакомили се за Вашата благосъстоятелност.

Скорпион
Денят ще Ви донесе нови увлечения както и ярки и остри чувства. И Вие, както всички Скорпиони, не се страхувате от решителни дейности, както и от действия, които могат да трансформират освен Вашия живот, само че и на околните Ви хора. За страдание има риск да надцените своите благоприятни условия. Затова преди да пристъпите към реализация на нови проекти, посъветвайте се с надеждни хора. Възможни са разправии и кавги с индивида, в който сте влюбени, и може съществено да се замислите за преустановяване на връзките. Всъщност казусът не е толкоз огромен, колкото Ви се коства.

Стрелец
Предчувствате скорошни промени в живота и стартирате да се готвите за тях. Не би трябвало да се надявате, че по някакъв метод ще съумеете да съчетаете новото с нормалното. Нещо ще се наложи да пожертвате, а през днешния ден ще трабва да решите какво тъкмо. Правейки проекти, не бъдете ненужно оптимистични и обмислете и възможните неприятни разновидности за развиване на нещата. По начало оптимизмът, помагащ Ви да се задържите „ над водата ” даже и в най-сложните обстановки, през днешния ден ще работи срещу Вас, и ще Ви пречи както да се концентрирайте, по този начин и да пристъпите към решение на проблемите. Трябва да си дадете сметка, че всичко не е по този начин хубаво, както би Ви се желало. След това ще можете да определите, какво следва да предприемете.

Козирог
Занимавате се с работата си по своя умишлен и порядъчен фасон и в този миг Вашата пълнота и прагматичност единствено порастват. Честно казано Вие сте толкоз старателни, че работейки без отмора, елементарно можете да пропуснете опцията за прелестно другарство - несъмнено, в сантиментален смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и плановете, с цел да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР