Овен Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни

...
Овен Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от Вас значителни
Коментари Харесай

Рак: Бавно се отдалечете от портмонето си

Овен
Изпълнението на професионалните отговорности ще изисква от Вас обилни старания. Бъдете подготвени за превъзмогване на трудности, зараждащи по най-непредсказуем метод на пътя Ви. Възможни са компликации в общуването, спорове с сътрудници, сътрудници или ръководители. Не взимайте ставащото близо до сърцето си и се старайте да запазите успокоение даже в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво съображение упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от от дълго време. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „ подреден ” неприятни сърпрайзи. Романтичните връзки са постоянни. Ако напоследък сте имали интервал на разправии и различия, ще може да разрешите проблемите си.

Телец
Днес би трябвало добре да си помислите, с цел да измислите в действителност забавно премеждие за Вас и Вашия обичан човек. Иначе доста ще му доскучае от еднообразните му връзки с Вас. Развлечението може да бъде всякакво: от най-невинното, до искрено рисковото. Важното е, да ви харесва.

Близнаци
Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм.

Лъв
Именно през днешния ден би трябвало най на края да извършите решителната крачка, на която по този начин дълго не сте могли да се решите. Ако от от дълго време Ви се е желало да се разделите с Вашия обичан човек, да започнете да се виждате със приветлив представител на противоположния пол или да му предложите ръката и сърцето си, няма да намерите по-подходящ ден.

Дева - липсва информация

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.

Стрелец
Трябва да продължите работата си над започнатите по-рано планове и придвижване по определения път. Около Вас има много хора, които ще се постараят да Ви увлекат в нещо ново, или да Ви привлекат за собствен план. Но единствено откакто в личните си работи въведете безукорен ред, може да приемате новите оферти. Обърнете внимание на връзките с околните. Може доста да ги подобрите, в случай че деянията съпричастност и дипломатичност. Постарайте се да забравите за старите проблеми. Те в действителност ще останат в предишното, в случай че Вие не се връщате към тях още веднъж и още веднъж.

Козирог
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже имамчиво усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.

Риби
В опитите си да внесете изясненост в междуличностните връзки, Вие сте създали две крачки напред и една обратно. Но даже единствено обстоятелството за някакво придвижване, към този момент е добър знак. Вашата вътрешен глас се пробва да Ви подскаже, по какъв начин да действате през днешния ден сутринта. Възможно е да е подходящ мекия и деликатен жанр на другарство. По-късно денем би трябвало да деянията нерешителност, защото всички, в това число и Вие, сте склонни към непотребна сензитивност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР