Овен Доста изнурително е да планирате бъдещето, особено ако нямате

...
Овен Доста изнурително е да планирате бъдещето, особено ако нямате
Коментари Харесай

Водолей: Ще се наложи да положите не малко усилия

Овен
Доста изнурително е да планирате бъдещето, изключително в случай че нямате ясна передстава за това, което се случва в сегашното. Всъщност имате визия за сегашното - в последна сметка знаете не по-лощо от другите какво става. Но защото сте сериозен и остроумен човек, и владеете принадлежности и може да си дадете сметка, какво благополучие Ви дава Вашия свят. Ако го извършите, ще увеличите възможностите си за това, проектите, които вършиме, да са рационални и ефикасни. Напред!

Телец
Дори в обстановка, близка до сериозната, не губете хладнокръвие. Спорните въпроси решавайте по легален и почтен път. Не проявявайте непотребна експанзия и не се опитвайте да подкупите заобикалящите Ви със своето омагьосване. Където и да се намирате, не забравяйте възприятието за дълг, дисциплинираност и персонална отговорност. Навреме изпълнявайте рекомендациите на лекаря, началника или представителите на властта. Не забравяйте, че Вашият триумф зависи от съдействието с други хораи не се стремете към еднолично ръководство и цялостен надзор над нещата.

Близнаци
Скука - по този начин може да се характеризира този ден. Богатата Ви фикция през днешния ден дори и няма да подсети за себе си и ще се следи сериозен недостиг на развлечения и увлекателни занимания, които да Ви разрешат да съкратите времето. Най-лошото е, че своите отрицателни страсти ще изливате върху околните си, като с това ще провокирате дребни кавги и различия. Но въпреки това този ден би могло да бъде отдаден на задания, изискващи внимание и старание.

Рак
През този ден на Вашия обичан човек ще е мъчно да разбере, къде свършва другарството и стартира любовта, което може много съществено да се отрази на връзките Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, с цел да може повече в никакъв случай да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв
Отнесете се към днешния ден като към пързаляне на ски-шанца. Това е завладяващо! Това е вълнуващо! Това е и малко ужасно... Може и да чувствате, а може и да не чувствате, по какъв начин стомаха Ви се доближава към гърлото Може да крещите, а може и да си мълчите. Само едно е безспорна истина: щом сте достигнали върха, не можете да се откажете от пързалянето.

Дева
Това е ден, в който може да се концентрирайте в търсене на нови съдружници и авторитетни настойници. Ще съумеете да намерте съидейници дори и там, където в никакъв случай не ги е имало. Много добре ще минат деловите договаряния, а и ще съумеете да постигнете преференциални условия за съдействие. Ако планирате да промените работата си, постарайте да се срещнете с евентуалния шеф точно през този ден. Няма сериозна опасност за душевния Ви комфорт. Емоционалният декор се отличава със непоклатимост, а и връзките с близките се подреждат доста добре.

Везни
Днес не би трябвало прекомерно съществено да се замисляте за това, какво Ви следва с Вашия лщбим човек за в бъдеще, а и за в съсвсем скоро време. Живейте с проблемите на днешния ден, плувайте по течението и се наслаждавайте на това, по какъв начин Ви полюляват вълните на реката на живота.

Скорпион
Протегнете ръка с цел да помогнете на този, който има потребност от нея! И нищо не искайте в подмяна на Вашето подпомагане. Благородството Ви ще се откупи многократно, а и ще се почувствате доста значим и необходим човек. Освен това Ващата половинка ще може да се гордее с Вас, без да е нужно да скрива своята горделивост...

Стрелец
Случва се да е доста мъчно да приемате обстановката такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда предпочитание, всичко да бъде по различен метод. Но въпреки всичко не си заслужава на вятъра да хабите времето си, както и да се пробвате да накарате някой различен да промени своето мнение. Ако можете през днешния ден да надмогнете това предпочитание, доста по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата самостоятелност е от особена значимост, и ще бъде доста добре, в случай че не я обременявате с прочувствени драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена обстановка. Това е подарък.

Козирог
Ако у Вас се е натрупало огромно количество необработена информация( обстоятелства, числа, разнородни сведения), още от самата заран се заемете с нейната систематизация. Това е уместно време за сформиране и проучване на длъжностни указания, заповеди, за изпращане на настоятелен писма и осъществяване на служебни заседания. Всички средства за връзки, с които разполагате, би трябвало да бъдат в редовност и да действат идеално. Не неприятен миг за посещаване на доктор, за закупуване на нов лекарствен препарат, за начало на курс с истински лечебни процедури.

Водолей
Ще се наложи да положите не малко старания, с цел да си изясните какви са в действителност връзките, които Ви свързават с обкръжаващите. Днес доста от представителите на знака ще схванат, на кого са в действителност скъпи, и кой си дава тип, че са им такива. За някои Водолеи новите познания ще се трансфорат в разочарования, само че множеството от тях просто ще одобряват информацията като сведение, с цел да избегнат недоразуменията в бъдеще. Възможни са финансови усложнения и напразни разноски. Но това не е единствената опасност. Много огромна е вероятността да бъдат изгубени значими документи, по тази причина всеки би трябвало да сте пределно деликатни...

Риби
Постарайте се да не допускате спорове сред персоналното си „ Аз ” и да преодолеете компликациите в общуването както на работата, по този начин и с обичания човек, членовете на фамилията и децата. В професионалната си активност бъдете по-внимателни и не забравяйте, че не би трябвало да нарушавате обещанията си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР