Овен Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани

...
Овен Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани
Коментари Харесай

Телец: Днес ще бъдете в сложно положение, Близнаци: Емоциите Ви преживяват упадък

Овен
Днес Вашите триумфи в любовта ще бъдат директно свързани със силата на Вашия разсъдък. Ерудиция също ще Ви е нужна, само че тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а през днешния ден ще има кой да го оцени.

Телец
Днес ще бъдете в комплицирано състояние: ще се наложи да извършите избор сред личните си настоятелен ползи, и помощта на приятелите. Ще чуете доста молби, на които ще е мъчно да откликнете, само че и не би трябвало да им отговорите с отвод. Опитите Ви да прехвърлите личните си грижи на непознат тил, надали ще доведат до нещо положително, защото помощниците Ви са прекомерно малко, а положителни и надеждни съвсем нямате. Това, на което можете да разчитате през днешния ден, е разбирането от страна на обичания човек. Може и да не сте намерили своята „ половинка ”, само че хората, на които ще попадате през днешния ден, ще са извънредно несъответствуващи...

Близнаци
Емоциите Ви претърпяват крах, а обстановката става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен трагична. Но по какъв начин бихте се чувствали и Вие, в случай че някой прекомерно доста Ви притиска, с цел да измъкне от Вас най-малко някоя дума за нещо, а Вие чудесно знаете, че това няма да стане? От друга страна в този момент е доста елементарно човек да Ви предразположи на диалог. Ако попаднете на подобаващите слушатели, най-хубавото решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак
Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка ”.

Лъв
От Вашия обичан човек през днешния ден ще узнаете нещо доста значимо за себе си, което доста ще промени живота Ви, въпреки и единствено за идната седмица. Освен това, Вашата половинка не осъзнава значимостта на цялата, предадена от нея информациа, и по тази причина методът, по който ще реагирате, ще е повече от непредвиден.

Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.

Везни
Постарайте се през днешния ден да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за реализиране на персоналните Ви проекти. В фамилните връзки може да вършиме всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави неточности. Планирайте взаимен отдих, тъй като от дълго време е трябвало да извършите това. Внимателно проверете положението на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за прилагане на заем. Препоръката на звездите е, изобщо да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има верочтност да получите безценен подарък.

Скорпион
Не планирайте за този ден развлечения или цялостна отмора. Важни ще са деловите контакти и пътувания, изключително обвързваните с реализиране на Ваши планове. Ръководни би трябвало да Ви бъдат не страстите, а разсъдъкът и по тази причина напълно би трябвало да сте на ясно какво желаете. Възможни са различия с сътрудниците или с хора, с които имате общ бизнес. Има възможност за проблеми с представители на правосъдната система.

Стрелец
Този ден е лек и прелестен и единственият му минус е, отсъствието на забавни благоприятни условия. Всъщност това няма да Ви попречи радостно да си прекарате времето, да се видите с отдавнашни познати, както и да извършите сърпрайз на обичания човек. Ако желаете да разширите кръга на своето другарство, не си стойте през целия ден у дома, тъй като денят е подобаващ за нови запознанства. Каквито и проблеми да зародят, не губете кураж – бързо ще се справите с всичко.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.

Водолей
Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не би трябвало да очаквате заплащане за своя труд: дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в подмяна. Звездите ще се погрижат, с цел да не бъдат напъните Ви напразни. В развлеченията би трябвало да си знаете мярката, а и с някои нездравословни навици би трябвало да се разделите. Романтичните връзки могат да се развият не напълно по този начин, както би Ви се желало. Възможни са прекомерно доста страсти, и то - не постоянно позитивни. Не губете главата си! Използвайте своето умеене да анализирате обстановката и да извършите правилни заключения, с цел да решите по какъв начин да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е извънредно нежелателна.

Риби
Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен?
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР