ОВЕН Днес сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността

...
ОВЕН Днес сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността
Коментари Харесай

Вижте какво да очаквате днес според зодията си

ОВЕН

Днес сте спокойни и ще съумеете да възвърнете увереността си във вашите благоприятни условия на работното място. Вие сте господарите на ситуацията и мъчно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не разрешава сключване на контракти. Не рискувайте, даже и в случай че сложите друга дата. Не изяснявайте връзките с обичаните си хора, тъй като ще сте причина за препирня, която ще ви нарани. Трудно ще намерите още веднъж пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради отвращение да премълчавате.

ТЕЛЕЦ

Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи настоятелен оферти, обещаващи ви бърза облага. Не се знае какво и по какъв начин ще плащате по-късно. Общувате без предпочитание. При осъществяване на настоятелен диалози е естествено да не постигнете мечтаните резултати. Не рискувайте с недомислени инициативи. Несемейните дами да чакат предложение за брак. Ако са сигурни в възприятията си и в тези на колегата си, денят е съвършен за годеж. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, в случай че не изпитвате ревнивост, която блокира желанието ви за фамилиарност.

БЛИЗНАЦИ

Прекалената ви емоционалност и сензитивност към всичко може да ви навреди в този ден, тъй като ви пречи да гледате действително на протичащото се. Бъдете подготвени за конфликт с съперниците си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат поддръжка и задоволство. Днес ви е мъчно да разрешите сами сериозните професионални проблеми, с които са ви натоварили. Силните страсти, поради конспирация провокирала ревността ви, ще се трансфорат в причина за проблеми в фамилията и с интимния сътрудник. Забравете за половите си мечти.

РАК

Имате опция да осъществите нови настоятелен запознанства, които ще ви оказват помощ да спечелите поддръжката на авторитетни персони. Може да не ви е нужна в този момент, само че е добре да знаете, че я получавате. Не се впечатлявайте от компликациите на работното място, тъй като са без значение и не заслужават вниманието ви. Личният ви живот е обвързван с известни разочарования. Въпреки това опцията да го хармонизирате и да се радвате на реципрочност в възприятията е напълно във ваши ръце. Не се лишавайте от сантименталните мигове и мечтания секс.

ЛЪВ

Днес сте прочувствено нестабилни, тъй като сте напълно във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете задачите си за един ден, тъй като ще се преуморите и по-късно дълго ще се възстановявате. С упорството си на работното място ще изнервите ситуацията и ще се неуспехите. Не пътувайте. Отдайте се на отмора, която ще ви зареди със сили, изключително в случай че сте с обичания си. Ако изпитвате предпочитание да се отдадете на полови преживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

ДЕВА

Ще се сдобиете с информация, обвързвана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се пробвали да основат между тях, тъй като не ви засягат. Използвайте опцията за нови запознанства и обмислете пътувания отвън страната, които разкриват пред вас нови хоризонти, получавате висока оценка и почитание. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, които ще отхвърлят на назад във времето всички други задания. Не ви поучавам да се отдавате на секс, в случай че към този момент сте достигнали етапа на неистовата ненавист. Една непредвидена бременност ще попречи на раздялата.

ВЕЗНИ

Днес от сутринта сте с неприятно въодушевление, породено от засегнатост, която е причина да сте с засегнато его и занижено самочувствие. Разправията с сътрудниците ви е обезпечена, в случай че не сте компромисни. Задълбочаването в дилемите на работното място и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф. Не допускайте проблеми в фамилията си. Любовта на интимния ви сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили. Не подценявайте половите преживявания, поради неналичието на естетика в връзките ви.

СКОРПИОН

Ще имате триумфи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с вложения или присъединяване в хазартни игри. Предпазвайте се от обири на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, в случай че пътувате за по-дълго време. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви неподходящ ден, поради опити да ви предизвикат, а вашето опълчване, което е естествено, основава и спорове. Не е изключено да изяснявате връзките си с хората от вашето делово обграждане. Не пътувайте. Възможен е конфликт с неучтивост, поради нечии неточни връзки. Въздържайте се от натоварване с непозната работа. Ако не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията, вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна приятност.

КОЗИРОГ

Предстои ви ден, в който би трябвало да сте виновни на работното си място и да се справите с компликациите сами, тъй като го можете. Стабилизирайте постигнатите професионални триумфи. При опция отложете значимите се настоятелен срещи. След края на работния ден си дайте заслужена отмора и въведете ред в дома си. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимния си сътрудник.

ВОДОЛЕЙ

Успявате в начинанията си, дейни сте и в случай че не си навредите сами всичко планувано за деня се осъществя съгласно упованията ви. Не са изключени загуби, в случай че забравите да бъдете внимателни и прозорливи и деянията наивност към хора, които са ви мамили нееднократно. Опитайте се отложите деловите срещи. Начинанията няма да ви донесат триумф. Звездите ви дават опция да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РИБИ

Творческото отношение към работата ви е единствената опция да разчупите рутината, която нервира сътрудниците ви в този ден, а на вас пречи да се изявите съгласно опциите си, само че отказвате да го осъзнаете. Обмислете и обсъдете новите си хрумвания. Приходите са задоволителна причина за положително въодушевление, което ще компенсира насъбраното напрежение. Уловете мига, тъй като любовта е до вас. От вас зависи да забравите самотата. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР