Овен Днес ще сте податливи на стрес и е напълно

...
Овен Днес ще сте податливи на стрес и е напълно
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 20.06.2017 г.

Овен

Днес ще сте податливи на стрес и е изцяло допустимо да сте напрегнати и нервни без изключително мощно изразена забележима причина. Служебните ви триумфи сякаш ще зависят най-вече от амбициозните ви проекти. Знаете по какъв начин да неутрализирате пречките по пътя си.

Телец

Днес внимавайте със усложненията, зараждащи безусловно в последния миг на работното ви място. Стремете се да употребявате чара си при реализиране на съответни цели. Опитайте се игрите в деловата област да не окажат неподходящо въздействие върху фамилния ви живот.

Близнаци

Днес не разрешавайте непознати финансови усложнения с персоналните си спестявания. Избягвайте всичко, което може да ви донесе неустойчивост. Стремете се към рационален метод при сключване на контракт за дълготрайно съдействие.

Рак

Днес шанса ще е с вас, както в професионален, по този начин и в персонален проект. Моментът е удобен да се захванете с дръзки начинания в деловата област, само че точно от тях ще спечелите позиции, които ще ви дадат повече власт и по-добри доходи. Здравето ви ще е непоклатимо.

Лъв

Днес е належащо да се адаптирате към една много тежка атмосфера на работното си място. Ще се нуждаете от отлична организация, с цел да избегнете възможните проблеми. Ако нямате непрекъснат сътрудник, пред вас ще се открият нови благоприятни условия да се влюбите.

Дева

Днес се стремете да браните почтено персоналните си ползи в професионално и финансово отношение. Не е изключено да имате увеличени отговорности по отношение на членовете на вашето семейство. Не се поддавайте на операции.

Везни

Днес ще ви се наложи да се нагърбите с разрешаването на не чак толкоз приятни въпроси от длъжностен темперамент. Стремете се да премахнете някои свои остарели задължения или рискувате да си имате съществени проблеми с някои държавни органи. Здравето няма да ви основава проблеми.

Скорпион

Днес дайте повече независимост на интимната си половинка. Мнозина от родените под този знак няма да съумеят да плануват задаващата се стихия в професионалната сфера. Ще ви се наложи да се справяте с много заплетени обстановки, от които няма да е ясно с какви пострадвания ще излезете.

Стрелец

Днес внимавайте с наличните си парични средства и не предприемайте нови начинания в материалната сфера. Твърде евентуално е да бъдете търсени от разнообразни хора с молба за помощ. Не я отхвърляйте, с цел да можете и вие да разчитате на тяхната поддръжка. Здравословни проблеми.

Козирог

Днес е изцяло допустимо мнозина от родените под този зодиакален знак да станат жертва на независещи от тях условия в професионалната и финансова сфера. Ако предусещате идна рецесия в тези две посоки, може би е извънредно време да се оттеглите от дейната си позиция.

Водолей

Днес ще имате опция да разширите познанствата и деловите си контакти. В случай, че ваш другар ви потърси за съвет или поддръжка - не отхвърляйте да подадете ръка. Избягвайте срещите с хора, които ви натоварват прочувствено.

Риби

Днес се възползвайте от предоставените ви нови благоприятни условия от настоятелен сътрудници или авторитетни клиенти. Не е целесъобразно за вас да се увличате по отрицателните страсти, даже и да сте провокирани да ги демонстрирате. Възползвайте се от всеки комфортен случай, с цел да се забавлявате.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР