Овен Днес ще получите добра новина от ваш близък, която

...
Овен Днес ще получите добра новина от ваш близък, която
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 23.09.2017 г.

Овен

Днес ще получите добра вест от ваш непосредствен, която ще усъвършенства настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по тематики, които ви вълнуват.

Телец

Добро въодушевление и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Близнаци

Днес ще имате рядката дарба да се справяте с всяка една обстановка, само че въпреки всичко не се нагърбвайте с прекомерно доста обещания, тъй като няма по какъв начин да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Рак

Днес е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво тъкмо желаете, а по-късно просто го направете. Не се доверявайте прекомерно доста на хора, които не познавате добре.

Лъв

През този ден евентуално ще ви се желае да се откъснете от останалите и да потърсите малко уединение за себе си. Това засилва спомените ви и отприщва позитивни страсти, с цел да потърсите близостта на избран човек.

Дева

Днес ще се почувствате оптимистично настроени, тъй като сте се запътили към реализирането на една ваша концепция. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите метод да се освободите от някои отговорности.

Везни

Днес е добре за вас да не се претоварвате прочувствено. Оставете нещата да се случват и приемайте ситуацията такова, каквото е. Не се намесвайте в непознати взаимоотношения, с цел да не се окажете в неприятна обстановка.

Скорпион

Другите може и да си губят времето, само че не и вие, тъй като го цените и знаете по какъв начин да го употребявате пълноценно. Днес ще се отдадете повече на креативните си планове, макар че евентуално ще имате и доста други отговорности.

Стрелец

Днес имате опция да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите настоящите задания, с цел да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни случки.

Козирог

Денят ще е сполучлив за вас. Възможно е да предприемете пътешестване. Това ще ви разведри и ще ви зареди с позитивна сила. Не подценявайте здравословни проблеми.

Водолей

Денят ви ще бъде изпълнен с положителни страсти. Интимната ви половинка ще ви изненада прелестно и това ще ви направи същински щастливи. Общувайте с хората към вас пълноценно.

Риби

Хубав ден за представителите на Риби. Очаквайте да срещнете остарял другар, който не сте виждали от дълго време. Не предприемайте фрапантни промени в домашната конюнктура. Вечерта посветете на интимната си половинка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР