ОВЕН Днес ще имате приятни срещи и ще се видите

...
ОВЕН Днес ще имате приятни срещи и ще се видите
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 ДЕКЕМВРИ: Раци, не вземайте, но и не давайте заеми! Деви, планирайте действията си!

 ОВЕН
Днес ще имате приятни срещи и ще се видите в центъра на настоятелен събития. Бъдете обаче дискретни. Плувате в свои води и ще играете напълно по разпоредбите. Това постанова да бъдете доста прецизни, целенасочени и деликатни, изключително когато подписвате документи. Лесно ще вършиме прогнози и ще управлявате успешно бизнеса си, в случай че не се ограничавате единствено с една среща и с един сътрудник. Амбициите ви би трябвало да надвишават препоръчан ви контракт и да не се задоволяват с обещания. Откажете се от любовни интрижки, флиртове и мимолетни усеща.

 ТЕЛЕЦ
Отдайте силите си на бизнеса. Не предизвиквайте ориста – в случай че го извършите, ще си вкарате автогол. Обмисляйте и планирайте ходовете си. Вярвайте в силите и опциите си за нови контакти и нова работа. През днешния ден ще имате благоприятни условия и за едното, и за другото. Още от сутринта ще си уговорите срещи, за които си мислите от дълго време. Те ще са доста потребни за вас. Жените да не влизат в словесни войни с сътрудниците си. Обмисляйте позициите си и планирайте ходовете си. Човек, който харесвате, ще ви направи страховит подарък.

 БЛИЗНАЦИ
Мъжете ще съумяват единствено в случай че работят с доста самообладание. Не се надценявайте. Внимавайте с пари и документи. Мнозина се нуждаят от поддръжка. Често бягате от непознати проблеми, даже и когато можете да помогнете. Пазите се от ненужно натоварване. Самите вие може да се нуждаете от нечия поддръжка. Ще се срещнете с другари, някои от които не сте виждали от доста време. Ще решите ориста на много странна и остаряла интимна връзка със съществени диалози. Развоят им ще увеличи желанието ви за работа. Ще имате обаче усложнения с изостанали задания.

 РАК
Опитайте се да разпределите дилемите отмерено измежду подчинените си или сътрудниците. Търсете обществени изяви. Денят ще е изпълнен с нови покупки, оферти за вложения и проблеми от финансов темперамент. Не влагайте огромни пари, не вземайте, само че и не давайте заеми. При някои от вас са евентуални предложения или оферти за брак. Отменете командировките и каквото може договорете по телефона. Ще ви се случи нещо прелестно по отношение на деловата ви активност и ще го запомните дълго. Добре е да имате обществени изяви, изключително в случай че сте хора на изкуството.

 ЛЪВ
Денят е подобаващ за явяване на изявленията – безработните ще си намерят работа по сърце, за изпити и за начало на специализации. Напрежение ще ги споходи от очакване. Влизате в доста напрегнати задължения, а може би няма да имате време и благоприятни условия да обиколите всички места, които сте възнамерявали. Влизате в спорове с сътрудници, вероятни са спорове и в дома ви. Някои от проектите ви се провалят и ще излеете яда си върху хора, които не го заслужават. Това ще ви огорчи, само че се извинете. Бизнес срещите ви ще вървят мъчно, ще се нуждаете от информация, а няма по какъв начин да си я доставите.

 ДЕВА
Нещата около вас и в фамилията ви ще се успокоят и ще влязат в норма, само че вие ще си останете напрегнати. Не разпилявайте сили в разправии и спорове. Планирайте дейностите си. Трудно ще избегнете неприятна бизнес обстановка и колкото и да се стараете, ще останете недоволни от нещо. Ще се натъкнете на хора, които ви отхвърлят схващане, вие самите ще забравяте личните си обещания или ще се отказвате от тях. Важни настоятелен диалози. Ще вървят постепенно, само че несъмнено ще се придвижвате към стремежи резултат. Сдържайте хапливите си забележки.

 ВЕЗНИ
Ако ви изпратят на незабавна командировка или тръгвате на път без предпочитание, знайте, че пътуването ви ще е сполучливо. Изяснете позициите си на работното място. Предстоят ви доста настоятелен срещи, които ще изискват от вас огромно внимание. Няма да ви липсват пари. Трудностите ще отзвучават. Повечето от вас го заслужават. Ще се наложи да наваксвате пропуснатото в работата си. Не бъдете разсеяни, можете да попречите на деловите си задължения. Не поставяйте условия, бъдете дипломатични.Много работа, доста задължения и отговорности ви чакат през днешния ден.

 СКОРПИОН
Денят не е удобен да поставяте условия, ултиматуми или да изисквате. Действайте дипломатично и ще имате триумфи. Прави сте в настояванията си, само че мъчно ви схващат. Ако има нещо, което ви тормози и може да се отсрочи за идващите дни – направете го. Ще постигнете триумф доста по-лесно. Направете добра подготовка за срещите си и ще имате това, което желаете. Делови срещи, които ще ви приближат до вашата цел. Подкрепа на значими хора. Трябва да свършите доста неща.. Не отлагайте нищо, тъй като е допустимо доста да се препъвате.

 СТРЕЛЕЦ
Днес може да ви предложат работа на две места и в случай че приемете, не обявявайте пред никого спомагателните си задължения. Очертават се бизнес договаряния, от които може да извлечете огромна изгода. Ще ви върнат дълго чакани пари. Ще сте удовлетворени и нищо няма да скапе настроението ви. Не бъркайте другарство с обич. Очертава се приятна вечер с другари, които държат на вас. Денят ще ви е изпълнен с доста работа и нови хрумвания. Не ги споделяйте с всеки, с цел да не се окажете ограбени. Вие сте хора на светския живот, ще създавате нови контакти.

 КОЗИРОГ
Възможно е да ви изискат пари, само че по-добре е да не ги давате. Едва ли ще си ги получите назад. Не се втурвайте да помагате стремително. Няма да ви го признаят. Мислите за работата си и за сериозните неща към вас и това ви обезпечава реализация и пари. Дори да сбъркате, шансът ви пази. Ще се наложи всеки час от работното време, всяка минута да прекарате на работното си място, да отговаряте, да си довършвате работата. Чакайте офанзива от разнообразни направления, не се опитвайте да се криете – няма да се получи. Отговаряйте както си е и ще се измъкнете добре от всяка обстановка.

 ВОДОЛЕЙ
Днес ще плувате в свои води, ще се наслаждавате на непознати неточности и на молби за помощ. Успешно ще се борите с меланхолията си. Някои от вас сами ще си създавате грижи, само че колкото по-малко шумите към себе си, толкоз по-лесно ще се справите. Намалете самодейността и не започвайте нищо ново. Опитайте се да довършите плановете, които по някакви аргументи се е наложило да преустановите. Те в действителност ще се окажат устойчива база за занимания, с които ще би трябвало да се справите по-късно. Не се отхвърляйте и не се огорчавайте, в случай че някои замисли не ви се получат от първия път.

 РИБИ
Приемете протичащото се като най-обикновено тестване за устойчивостта и постоянството ви. Предстоят къси, само че наситени с позитивни страсти пътувания, по време на които ще се срещнете със остарели познати. Заниманията ви ще са разнородни. Избягвайте рутинните способи на работа. Нестандартните ще се окажат много по-ефективни. Действайте с въображение и обсег, само че целеустремено и проведено. По този метод освен ще подобрите резултатите, само че и ще запазите постигнатия все още прогрес. Преживяванията ще са колоритни, стимулиращи и безапелационна причина за положително въодушевление.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР