Овен Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите

...
Овен Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник

Овен
Днес се вслушвайте по- деликатно в думите на своите другари. Те ще Ви кажат нещо значимо. Макар че има и други способи за приемане на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревнивост от Вашия обичан човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Телец
Вашето благополучие е безтегловно, както тополов пух. И също по този начин нетрайно. Достатъчно е единствено едно духване напразно, с цел да изчезне. И по този начин леко може да се разтопи! Вашата половинка не постоянно схваща това, по тази причина си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази това, което е по този начин скъпо за Вас...

Близнаци
През този ден ще разберете, че на своя обичан човек може да имате доверие, и дори повече, в сравнение с сте смятали по принцип за допустимо и възможно. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да се резервира доверието за колкото се може по-дълъг интервал. От Вас зависи фактически доста.

Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.

Лъв
Ако Ви се коства, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Попдсъзнанието Ви твърдо знае вярното направление, и би трябвало да се вслушате в него, с цел да преминете на идващия стадий от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат мъчителни, някои - проятни. Какво ще изберете, зависи от това, до каква степен уверени се чувствате. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се желае успокоение, останете там, където се чувствате в сигурност.

Дева
Не бъдете прекомерно съществени - този ден представлва низ от нелепи катастрофи, на които може единствено да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разформироване, а не да се се заседявате пред тв приемника: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от изгода. Може да се срещнете с отдавнашни прочут, което единствено ще укрепи предходните благосклонности. Бързо ще съумеете да се справите с вътрешните си несъгласия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в чудесно въодушевление.

Везни
Днес ще Ви бъде доста мъчно и самотно. Между другото, такова ще бъде чувството и на Вашия обичан човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не би трябвало да скривате своите настроения, изключително в случай че те дефинират модела Ви на държание?...

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.

Стрелец
Ако предпочитате истинските задания, които имат креативен темперамент, събитията през този ден може да се окажат по усета Ви. Но дори и освен това състояние звездите намират за належащо да Ви предупредят за вероятни странности, изненади и проблеми, а и за обвързваните с тях последици. Много е евентуално да се случи нещо ексцентрично - не с Вас персонално, а с някого от приятелите или околните. Дори и при нормалните събития не са изключени доста бурни прочувствени реакции. Адаптацията към новите условия може да се окаже сложна.

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия обичан човек през днешния ден, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават задоволително Вашата двойка,ще бъдат изцяло уверени, че се карате. А в действителност по този начин ще Ви бъде по- уютно и удобно.Какво пък, щом по този начин Ви харесва!

Водолей
Днес не би трябвало прекомерно уверено да се занимавате както с Вашата орис, по този начин и със ориста на своя обичан човек. Това може да се окаже с прекомерно неприятни последици, породени както на всеки от вас по настрана, по този начин и на тандема ви като цяло.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР