Овен Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни

...
Овен Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя

Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на диалога, който ще Ви мине през разум да проведете с членовете на фамилията си. За страдание това ще провокира съществени различия. Може би вместо да дрънкате на вятъра, е по-добре да помислите, по какъв начин да решите казуса с парите. Всъщност, имате късмет да измислите нещо стойностно и напълно не неприятно.

Телец
Благоприятен ден за занимания, изискващи освен познания и опит, само че и фикция. Ще имате опция да се изявите, да блеснете с неизявения до в този момент разсъдък и изключителни гении. Наистина, към Вас ще има освен фенове, само че и завистници - недоброжелатели, и то - настроени много уверено. Така че при контактите би трябвало да бъдете доста деликатни. Ако желаете промени в персоналния си живот, не очаквайте благосклонност от природата и дарове от ориста, а действайте независимо. Звездите постоянно насърчават оня, който е подготвен да прояви самодейност.

Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....

Рак
Възможни са решителни загуби, а и има риск да се лишите от това, на което ужасно доста държите. Много е рисково да давате воля на страстите си, тъй като точно те може да Ви заведат до задънена улица, както и да станат причина за проблеми и спорове с обкръжаващите. На провокациите, които през днешния ден ще бъдат премного, не би трябвало да се поддавате при никакви условия. Като цяло втората половина на деня ще бъде по-добра от първата. През това време може да се помирите с обичания човек или остарял другар, или да поговорите с околните си за това, което Ви вълнува. Но с леко, радостно и оптимистично въодушевление, за жалост, няма да може да се похвалите.

Лъв
През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.

Дева
Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.

Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион
Днес е редно да си спомните за това, че компликациите са завоалирани благоприятни условия. Така че всичко неприятно, което ще се случи сред Вас и Вашата половинка, ще бъде единствено за богатството на вашите връзки. Много е значимо, да си извлечете верните поучения от тези тествания, които ще ви сложи живота!...

Стрелец
Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог
Денят ще бъде доста плодотворен, в случай че авансово си извършите проект за деяние и се придържате към него. Успехът Ви ще бъде максимален, в случай че даже при неподходящи условия постъпвате съгласно своите визии, без да взимате под вниманиое нито ангажиментите, нито заканите. Разчитайте на себе си, тъй като даже и да Ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самстоятелно с компликациите. Възможни са различия с обичания човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.

Водолей
За Вас това ще бъде един безпристрастен ден. Няма да сваляте звездите от небето, само че и няма да преживявате изключително затова, та по тази причина настроението Ви ще бъде положително. Неуспешни договаряния също няма да Ви разочароват кой-знае какъв брой, тъй като още в хода им ще си дадете сметка, че сътрудникът не заслужава доверие и е по-добре да нямате взимане-даване с него. Възможни са незначителни промени към положително в персоналната сфера. Наистина, за осъществяването на всички фантазии е още рано да се приказва, само че въпреки всичко ще съумеете да реализирате някои замисли. Вероятни са срещи с отдавнашни познати.

Риби
В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР