Овен Денят обещава да бъде изключително интересен от професионална гледна

...
Овен Денят обещава да бъде изключително интересен от професионална гледна
Коментари Харесай

Близнаци: Вашият вътрешен свят днес няма много да се „разбира” с външния, Овен: денят е обещаващ

Овен
Денят дава обещание да бъде извънредно забавен от професионална позиция. Представителите на знака ослепително ще се оправят с решение на комплицирани професионални задания, ще отстояват своите ползи на договаряния, ще намират авторитетни съидейници и настойници. Много е удобна и финансовата картина и по тази причина може да се получи нарастване на приходите. За пълнотата на картината ще липсва единствено персоналното благополучие, а то през днешния ден няма да е достижимо. Даже и с цел да не разрушите връзките, на които държите, ще би трябвало да се потрудите. Не е желателно начало на нов разказ.

Телец
Приятелите и роднините Ви знаят, че Вие сте индивида, на който постоянно могат да разчитат. Освен това сте чесни, уравновесени, и съвсем постоянно сте в положение да дадете добър съвет. Не се учудвайте, в случай че през днешния ден за съвет се обърне към Вас човек, който обичате, защото има много сериозен проблем. Изслушайте го деликатно и казвайки своето виждане за обстановката, ще му помогнете да вземе съществено решение, а той още доста години ще Ви бъде признателен за това. Днес е подобаващ ден за занятие със самообучение. Постарайте се да деянията най-хубавите качества на своя темперамент, а това по прелестен метод ще се отрази на фамилните и персонални връзки. Възможно е да постигнете триумф в работата и бизнеса.

Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....

Рак
Мислите Ви са заети от лека интрижка? Съвсем не. Безпокоите се, че индивидът, за който постоянно мислите, може да си играе с Вашите усеща, тъй като просто не можете да повярвате в действителността на ставащото. Опитайте се да поговорите искрено и му разкажете за това, което Ви е на мозъка. Нищо не може да се отгатне! Може би Вие сте тъкмо този човек, за който Вашият събеседник от дълго време си е мечтал, и точно Вие ще съумеете да осмислите живота му, както никой различен!

Лъв
Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че надалеч не всички са подготвени да признаят Вашето предимство. Това е ден на конкурентна битка, която ще бъде много напрегната. За нея ще се откри място освен в деловия, само че и в персоналния живот. И в случай че в професионалната сфера няма да Ви е по този начин мъчно да изместите противниците, то с обстоятелството, че за обичания човек не се явявате център на Вселената, надали ще можете да извършите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има потребност да остане на саме със себе си, и не отнемайте на обичания човек това негово право.

Дева
Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога възприятието за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!

Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че Вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще Ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за позитивни страсти, макат че е допустимо, да усетите, че губите сили, или пък припадък на неприятно въодушевление. Вероятни са прочувствени компликации в фамилията и с тези, които обичате. Показните разноски за удоволствия, могат да провокират финансови усложнения.

Стрелец
Как ще постъпите, в случай че още рано сутринта кафеварката Ви се счупи? Ще изругаете? Ще изметете частите? Ще употребявате кафениче? Или на път за в къщи ще си купите нова? Възможно е, да извършите и всичко изброено... Ако е по този начин, значи сте въоръжени с всички принадлежности, нужни за живот в актуалния свят. Толкова по-добре за Вас!

Козирог
Днес е изцяло допустимо да извършите нещо безогледно във връзка с Вашия обичан човек. Затова преди да постъпите по един или различен метод, помислете си, по какъв начин Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или дейности.

Водолей
Не си поставяйте мъгливи цели и не разчитайте на изключителни достижения. Този ден няма да е нещо извънредно: ще премине умерено, ще носи скромни наслади, и ще Ви разреши да си отдъхнете и да възстановите силите си. Преди да се захванете за някакъв комплициран план, потърсете си благонадежден съдружник: да работите независимо през днешния ден ще бъде много трудничко. Възможни са различия с околните, само че с помощта на Вашите старания, ще съумеете да запазите успокоение: и общ език ще намерите, и до устройващо всички решение ще стигнете. Не се суетете - това изобщо не е нужно....

Риби
Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР