Овен Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като

...
Овен Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 март: Прекрасен ден очаква няколко зодии

Овен
Денят може да ви донесе известно безпокойствие, само че като цяло ще е сполучлив и ще премине добре, в случай че бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Необходимо е да запазите успокоение и единствено по този начин ще избегнете споровете с другите.

Телец
Днешният ден ще ви донесе опция за сполучливо осъществяване на вашите проекти. На пътя ви може да възникне ненадейно затруднение и с цел да се справите с него, ще би трябвало да демонстрирате новаторско мислене.

Близнаци
Денят ще е добър, в случай че деянията задоволително прозорливост, с цел да грабнете всеки късмет. Ще срещнете някой, в чиято компания ще се чувствате прелестно и леко. Ще имате опция да купите на ниска цена нещо, за което от дълго време мечтаете!

Рак
Денят дава обещание да бъде сполучлив и работлив. Благодарение на мощната си вътрешен глас ще можете да вземете верните решения. Усещате, че трудностите остават обратно и всичко стартира да се развива с лекост.

Лъв
Днес времето, прекарано в другарски или фамилен кръг, ще ви помогне бързо да възстановите силите си и силата. В следобедните часове е допустима приятна изненада, което ще усъвършенства вашето въодушевление.

Дева
Днес имате опция да завършите сполучливо това, което сте почнали по-рано. Резултатите от вашите дейности могат да надминат упованията ви. Ще доминира положителното въодушевление, а връзките с хората ще се развиват хармонично и леко.

Везни
Денят е мощно повлиян от външни фактори. Вероятно ще изпитвате известно незадоволство, може да срещнете някои усложнения. Приемете това като идеално време да се отпуснете. Започнете да слушате повече тялото си и намерете точния баланс сред работа и отмора.

Скорпион
Днес ще бъдете в прочувствен напредък и предпочитание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с прочувствена плътност и мощно увлечение към физическата страна на любовта.

Стрелец
В днешният ден шансът ще е с вас. Обстоятелствата са удобни и има късмет да постигнете от дълго време сложена цел или предпочитание. Ще получите потребна информация, която ще ви помогне да вземете верните решения.

Козирог
Не е изключено да се появи комплицирана задача, за която би трябвало да намерите бързо решение. Бъдете общителни и другарски настроени към тези, които обичате. Не флиртувайте с сътрудници. Не е добре да смесвате деловите с персоналните връзки.

Водолей
Днес може да изпитате лек дискомфорт, който ще ви попречи да се справите дейно с неотложни въпроси. Нервният стрес и новолунието може да повлияе на качеството на съня. Вземете валериан или други успокоителни с натурален генезис.

Риби
Имате оптимистична настройка и виждате положителната страна на нещата. В любовта сте склонни да вършиме взаимни отстъпки, с цел да запазите хармонията. Точката на силата постоянно е в сегашното. Нещо или някой ще ви развесели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР