Овен Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност

...
Овен Денят е свързан с понижаване на жизнената Ви активност
Коментари Харесай

Телец: За Вас денят е благоприятен

Овен
Денят е обвързван с намаление на виталната Ви интензивност и през днешния ден няма да сте по този начин енергични, само че пък ще сте по-сговорчиви от нормално. Ще съумеете да оправите някакви отдавнашни различия, съвсем без да преживявате, че се постанова да вършиме отстъпки. Не са изключени непредвидени предложения и оферти за присъединяване в всемирски мериориятия – не се отхвърляйте от тях, в случай че желаете да се радвате на нови запознанства. Може да се замислите за промяна на работата. Днес ще се радвате и на нови хрумвания. 
 
Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
Денят е подобаващ за решение на въпроси, свързани с бизнеса. Възможни са презентативни мероприятия и срещи, свързани със задгранични сътрудници. Атмосферата ще бъде приятна за другарство и срещи. Може да посветите деня на търсене на нова информация, която касае Вашата работа, да почетете книга или да помислите, какви привички би трябвало да развиете, по отношение на Вашата активност. Денят също е подобаващ и за отмора в компанията на близки другари.

Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което вършиме, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият обичан човек ще е на друго мнение и ще счита, че всичко, направено от Вас е по рекомендация на звездите и че персоналният Ви живот е насочен извънредно в негова изгода.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
Вашият обичан човек през днешния ден ще се държи непредсказуемо и извънредно. Затояа забравете за когиката - тя напълно не може да Ви помогне да го разберете! По-добре се постарайте да се поставите на неговото място и да погледнете света през неговите очи. Това ще даде къде-къде по-големи резултати.

Везни
Вашият обичан човек е и Вашия най-хубав другар. А с изключение на него имате и още доста, доста другари. Звездите Ви поучават през днешния ден да си поиграете с него на котка и мишка - просто по този начин - от ловна пристрастеност. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете заедно. Това единствено би ви направило още по-близки.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Някой от Вашите познати е излязал от нерви, с помощта на нещо, което сте споделили без всякаквя подлост, и дори на смешка. По-полека. По нехайство сте обидили другар. Несъмнено ще Ви елементарни, само че за какво да рискувате? Помислете, преди да кажете нещо, па въпреки и за секунда. И си представете, по какъв начин бигте се почувствали Вие на негово място.

Козирог
За Ваше огромно страдание днешният ден не Ви готви някакви сърпрайзи или промени. Всичко ще си остане както преди - както хубавото, по този начин и неприятното.По тази причина за промени и рационализация в връзките с обичания Ви човек остава да си мечтаете, когато сте сами. Може би чак до началото на идващия месец...

Водолей
При общуването със съидейници е желателно да деянията разумност, съвестност и досетливост. Ако на време решите за себе си, кой фактически заслужава да бъде наименуван Ваш другар, и с кого би трябвало да стоите на отдалеченост и да нямате прекомерно близки и доверителни контакти, ще Ви е доста по-лесно да се ориентирате в обстановката и да си вършиме проекти за бъдещето. Това е уместно време за неофициални срещи с сътрудници ( да вземем за пример за посещаване на конференция или симпозиум). Собствените си истински хрумвания облечете в ясна форма, а по този метод те бързо ще намерят отклик.

Риби
Крайно време е да си дадете през днешния ден сметка, че тази цел, към която по този начин дълго сте се стремили, е към този момент напълно близко и е изцяло постижима. Остава единствено да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще извърши Вшето заветно предпочитание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР