Овен 21 март – 20 април Днес родените в първата

...
Овен 21 март – 20 април Днес родените в първата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп

Овен 21 март – 20 април
Днес родените в първата декада ще реализиран оптималното, ще извлекат изгода от всяка своя самодейност, делова или персонална среща. Важното е да не се разсейвате, да се концентрирате върху най-важното и чак като го свършите, да се обърнете към идната задача. Ако разконцентрирате погледа си, ще го свършите " като кучето на равнищата ”, ще си създадете проблеми и може да загубите нещо. На 30-31-и шансът е с вас, пътувайте, гостувайте, канете посетители и се забавлявайте. Ще свършите доста добра работа, сменяме и времето. На 1-и нищо да не се прави без изследване и предварителна подготовка. Меркурий потегля ретроградно. 2-и е изключително рисков, заплитаме се в мрежи от неистини. З-и идва с промени, значимото отложете за следобяд. На 4-и постигате значима цел. От 5-и Венера е в Овен.
Телец 21 април – 20 май
Ако през днешния ден се концентрирайте върху главната си и значима цел и задача, до вечерта ще я постигнете. Лесно ще отхвърлите подозренията и съмненията и ще извършите мощен ход. С дейностите си сега демонстрираме на другите какво можем, знаем и владеем. С лекост преодолявате трудности, изключително тези в мозъка. Днес няма невъзможни неща и даже незначителната победа ще донесе изгоди. 30-31-и задават нова стратегия, поставят нови репери и граници в връзките. Действайте интензивно. От 1-и Меркурий потегля в ретроградна посока и насочва напъните ви към привършване на действия и връзки. На 2-и няма да се дадете без пердах и ще постигнете своето. На 3-и поставете условия и се съобразете с непознатите. 4-и е ден на съдбовно привличане, бъркате в избора. На 5-и не участвайте в събрания на екипа.
Близнаци 21 май – 21 юни
Днес имате доста задания и отговорности, оплитате се кой да уредите най-бързо и може да загубите контрола в обстановката. Съветът е да се занимавате единствено с един съответен въпрос и проблем, да атакувате в местата на най-важните за вас каузи и връзки. Ако се разсейвате, ще дадете опция на различен да вземе извоюваното от вас и избраното за вас. Бъдете прецизни и настоятелен. 30-31-и са дни на голямо натоварване, персонални и професионални рецесии. Очертават се конфликти на ползи и отзиви. На 1-и печели този, който има сигурни канали за приемане на информации. 2-и е рисков и нападателен. На 3-и стартирате промени, само че и конкуренцията се е приспособила. На 4-и всяка цел е достижима, стига да не се разсейвате с друго. На 5-и значимото уредете до обед, не е ден за събрания.
Рак 22 юни – 21 юли
Ден на креативните хрумвания и на опцията да постигнете най-малко една своя цел. Концентрирайте се в мечтаната посока, дайте всичко от себе си и ще получите своята премия. Днес няма невъзможни неща и незначителни такива. Всичко е от голяма важност и в любовта, направете своя избор. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза, в който да видите бъдещото развиване на казуса, който ви вълнува. 30-31-и са мощни и сполучливи освен в кариерата, само че и в персоналния ви живот. Планирайте срещи, водете договаряния, вземете всичко, което ви дава животът. От 1-и планетата на комерсиалната самодейност Меркурий потегля в ретроградна посока до 25-и. Нищо значимо не започвайте, а приключвайте. 2-и е рисков. 3-и постанова нови правила. На 4-и ще постигнете от дълго време гонена цел. 5-и е конфликтен.
Лъв 22 юли – 22 август
Днес всяка цел за вас е елементарно достижима, стига да действате съсредоточено и да не се разсейвате, до момента в който не стигнете до нея. Не започвайте нищо, преди да финализирате предходния си ангажимент. Чакайте премия за добре свършената работа и нови оферти с по-висока оферта. Постарайте се повече в персоналните и настоятелен връзки и изпълнете дадените обещания. 30-31-и са сполучливите ви и мощни дни за интервала. Постарайте се да уредите всичко значимо сега и да сключите новите си контракти. От 1-и Меркурий – планетата на бизнес самодейностите, потегля в ретроградна посока и замразява новите ни планове. 2-и е ден на мъчителни усеща и упоритости, пречим си взаимно. 3-и задава новите цели, мъчно намирате мястото си. 4-5-и са дни на тежки борби.
Дева 23 август – 22 септември
Ден на ловеца, жертвата е набелязана. Концентрирайте се над значимите проблеми, задания и задължения и до вечерта се постарайте да приключите и да намерите позволение на всеки проблем. Поставете изискванията си, някъде ще се работи и ултимативно. Не се отхвърляйте от цели и планове без значение трудностите по пътя. Не позволявайте трети лица да се намесват в играта. На 30-31-и следва борба на ползи. Срещате огромната си конкуренция, участвате в неприятни разногласия и облози. От обед на 1-и до обед на 3-и Луната се намира в хармоничния ви Козирог. Време е за пътешестване и посещение, за връщане на задължения и визити. 3-и е ден на козметични промени, значимите имотни каузи и проблеми си остават. На 4-и чакайте постъпление в бюджета. 5-и разпалва спорове.
Везни 23 септември – 22 октомври
Очертава се сполучлив, деен и креативен уикенд. Уплътнете оптимално времето си с настоятелен и персонални начинания. Днес е денят на орела, който към този момент е набелязал жертвата и се спуска. Може да вземете своето и това, което ви се поставя или не. Концентрирайте вниманието си в тъкмо избрана посока и до вечерта ще се похвалите с победа, с облага и реализиране на най-малко една значима цел. 30-31-и са чудесни дни за настоятелен начинания. Уредете си срещи, подпишете нови контракти, споразумейте се за бъдещите си дейности в разнообразни направления. От 1-и Меркурий потегля ретроградно и ни връща към старите задължения. 2-и е нападателен и рисков, нищо значимо да не се стартира. На 3-и шансът ви идва следобяд. 4-и ви носи придобивки, а 5-и любовни недоразумения.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Работете и действайте в далечна вероятност. Всичко подхванато ще ви донесе шанс, пари и изгоди в бъдеще. Изяснете връзките, направете оферти и чакайте такива. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза. Концентрирайте се върху проблемите си и на следващия ден ще се разсъните с вярната тенденция и решение. Не се ограничавайте, явете се на състезания, рекламирайте се по всички посоки. 30-31-и са креативен и сполучливи, ориста разхлабва хватката, може да се измъкнете с лекост от сложни положения. От 1-и Меркурий потегля ретроградно и ни връща обратно към остарели отговорности. Време е да се връщат задълженията. Всичко, което уредите и приключите до два дни, ще ви донесе изгоди, а отсроченото за 3-4-и ще ви вкара в спорове. На 5-и шансът ви идва следобяд, връщат ви дълг.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Днес родените към 1-и декември се отклоняват от цели, упоритости и стремежи в устрема да угодят на някого или да привлекат вниманието му. Нищо не печелите, в случай че изоставите личните си проекти и планове и се впуснете в непознати игри. Вечерта е натоварена с спорове, обвинявания и взаимни нападки. Концентрирайте се над казуса, преди да заспите, и ще сънувате оракулски сън. 30-и е рисков, изключително за родените в първата декада. Привличате отрицателни въздействия. На 31-и не споделяйте концепциите си, преди да ги реализирате. 1-и ни връща обратно към обещаното и незавършеното. На 2-и започнете с промените без значение от реакциите на близките. 3-и е добър за привършване на имотни покупко-продажби. На 4-и постигате значима цел. На 5-и водете двустранни договаряния без очевидци.
Козирог 22 декември – 20 януари
Не се нагърбвайте с доста задания, изберете посоката, която ще ви донесе поръчителство, пари и благоприятни условия за бъдещо сполучливо развиване в бизнеса и в живота. Парирайте опитите на странични хора да ви отклоняват от поставената задача. Енергетиката на този ден дава мощ за духовно израстване и за справяне с физическите неудобства. Важно е да се дефинират целите. На 30-и действайте без съмнение и ще постигнете мечтаното. На 31-и всичко ще се уреди с изгода за вас. От 1-и до 25-и Меркурий върви ретроградно, връщаме задължения и довършваме започнатото преди. 2-и идва с придобивки и покачване. На 3-и работете в имотно отношение. На 4-и печелят хората с тъкмо избрана цел. За 5-и планирайте единствено двустранни срещи, не е ден за събрания.
Водолей 21 януари – 18 февруари
Ден, в който стопираме на последната гара, завършваме сполучливо дълъг развой на бягане и отговорности и получаваме премиите за работата, старанията си, за любовта и проявеното схващане. Не си променяйте програмата без значение кой и с какви оферти ще ви се обади. Концентрирайте се върху уговореното и плануваното в предните дни. Чакат ви награди за верността и лоялността. 30-31-и са сполучливи, креативен и удобни за пътувания, за персонални и настоятелен контакти. 1-и ни връща към изостаналите задания и неуредените връзки. На 2-и избягвайте споровете. На 3-и значимото уредете следобяд, Луната навлиза във Водолей. На 4-и постигате значима цел, подписвате нови контракти и получавате награди за предишните старания. 5-и ви среща с нужните ви експерти.
Риби 19 февруари – 20 март
Денят е рисков и проблематичен за родените към 1-5 март. Ще се наложи да работите за непознати ползи в миг, когато преследвате значима за бъдещето ви цел. Измъкнете се от отрицателни и стопиращи въздействия, работете повече за персоналния си интерес, не позволявайте намеси, дистанцирайте се от хора, които постоянно ви завладяват и вкарват в кошарата на личната си мъчителна упоритост. На 30-и нищо не ни се дава безплатно. 31-и е ден на въодушевените хрумвания, не ги споделяйте с никого. От 1-и Меркурий потегля ретроградно, ориентирайте се към привършване. На 2-и срещате експанзия. На 3-и преговаряйте по имотните каузи. 4-и ви води към значима цел и упоритост. Не се отклонявайте от пътя. На 5-и Луната навлиза в Риби, обрисува се тежка и конфликтна вечер за родените в първата декада.

Неда Иванова, " Телеграф "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР