ОВЕН (21.03 – 19.04)Ще ви върви, но както ви потръгва

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Ще ви върви, но както ви потръгва
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 – 16 септември от Антония Мечкова - Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Ще ви върви, само че както ви потръгва в този момент, по този начин с несъобразителност можете и да пропъдите шанса. През уикенда Овните упорстват по задачите си, да съчетават искреността си с повече такт дори към околните. От понеделник до четвъртък компликации в работата - куп, само че и резултатите са положителни, в сряда се успокоявате за приходи и остарели домашни грижи. Ако мислите за разширение на начинание, изпипвайте и документите за това. В петък сте подготвени със размах да заличите спънки пред настоятелен планове, рискът не е оневинен, не действайте пипнешком.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Период с много празници, само че работата си желае вглъбеност. Телците да уважат именяци и хубави домашни мотиви, като от уикенда си наложат мяра във веселби. В понеделник близки надали ще ви оказват помощ, а предпочитание бързо да поправите недостатъци и да наваксате пропуснато ще ви подведе за неточности, ще се отрази на тонуса ви. На Кръстовден и пречките, и нетърпението ви сякаш са най-големи, в четвъртък се претоварвате с каузи. В петък си дръжте езика, не говорете за хрумвания, не се присмивайте, не обвинявайте дори да имате съображение.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Забързан, само че прекрасен интервал, та през уикенда не настоявайте за изясняване на настоятелен и персонални проблеми. Все ще им пристигна време, в понеделник Близнаците поставят акцентиране на финанси и административни елементи, от там ще изгреят и новите им шансове за изява. Във вторник се връщате към остарели хрумвания, а дали да не изчакате още малко за тях... В четвъртък поставяте нещата на място, дори близките да са ви приписвали надменност и други дефекти, ще признаят: и в работата, и в връзките сте точни. В любовта самодейността да е ваша.
РАК (21.06 – 21.07)
През 7-дневието поставяте акцентиране на партньорствата, в персонален проект нещата са ОК. В професионален обаче много Раци се натъкват на недоумение. През уикенда кипите от сила, в понеделник ще страните дори от другари, които не възприемат упоритостите ви, някои дори завиждат. Сега има доста мотиви за ваучър, във вторник сте общителни, само че до несъмнено равнище, в сряда-четвъртък би трябвало да поемете повече тежести в екипа, да прокарате обилни промени. Бъдете внимателни, а и грижовни за тонуса си, дреболиите са значими в петък.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Пречките в деловата сфера ще ви накарат да анализирате по-внимателно свои партньорства, за работа може да търсите друга сфера и активност. В понеделник Лъвовете да се допитат до рода и другари, някои разчитат на рекомендации, а и те споделят добра дума за способните в кръга си. Вторник ви припомня за повече нерешителност, до четвъртък би трябвало да се преценявате доста с по-влиятелните хора, а и да изяснявате по-задълбочено всяка обстановка. В петък ще се убедите, че не сте хвърлили труда си на вятъра, само че бъдещи проекти е рано да споделяте.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Периодът не е лек, от уикенда засилете бдителността и избягвайте разногласия. В понеделник едни Деви потеглят на път или попаднат измежду непознати, други пък си дават сметка какъв брой малко ги схващат сякаш близки хора... Не се поддавайте на злословия и интриги, преценката ви да е справедлива, ще ви пази от разочарования, неточности. От вторник стартират промени, не се подлъгвайте по огромни упоритости, в сряда би трябвало да чакате за инициативи, не ви правят оценка незабавно. Някои даже се връщат към независима активност, разкрили са по какъв начин сътрудниците им хитруват.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамично 7-дневие, а вие имате потребност от пауза и преподреждане на персонални неща. Има и куп мотиви за купони, само че Везните да не прекаляват с почерпката, нито с откровеността за настоятелен и финансови грижи до петък. В понеделник искайте услуги за сложните си задания, във вторник е значимо да стабилизирате приходите, на Кръстовден търсете подобаващи сътрудници и поддръжка за концепциите си. В четвъртък ще разчистите остарели проблеми, диалози с правилни другари ще ви окуражат за изяви. Някои се устремяват към мечтаното любовно благополучие...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Сега поддържате отмерено движение в работата, въпреки всичко не заспивайте на остарели лаври. През уикенда Скорпионите набелязват за почистване изостанали каузи, а в случай че сътрудници имат кахъри, да се поучат от този образец. В понеделник не спорете с близки, въпреки че в любовта твърдо отстоявате правила, стремежи. Вторник е изтощителен, единствено че би трябвало да уредите прецизно документи, финанси. В сряда не споделяйте новите си хрумвания, а покажете интерес към проекта на шефовете, той дава зелена светлина на упоритостите ви. Грижливо избирайте направления за път.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубав интервал даже и тъй като от събота до понеделник си изяснявате значимите персонални и настоятелен въпроси. През уикенда Стрелците не споделят своите грижи и наслади, понеделник им носи нови настоятелен шансове, само че има и терзания. Във вторник следва доста работа, уреждайте прецизно документи, финанси. В сряда не сте в мощна позиция, нека близки ви подадат ръка, а в четвъртък вие ще заредите различен с сила и упоритости. Някои откриват същинското чудо в нормалните неща и събития, май любовта ги кара да прогледнат по този начин умно.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
През уикенда не споделяте паники за работата и прихода си, някои се безпокоят и за сътрудници, познати. От понеделник Козирозите ще намерят решение на тези по-деликатни въпроси, включвайки се в непознати планове. Все отново във вторник-сряда контролирайте критичността си към другите, хората не са идеални... Чак в четвъртък ще се почувствате като вкъщи си в този екип, виждате, че всички се борят за превъзмогване на компликациите. Фактите ще ви окуражат в петък да говорите за промени към по-добро, от дълго време имате концепция кое по какъв начин може да става.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Труден интервал, бъдете гъвкави, с цел да се справите с проблемите, някои идват от недоброжелателност в екипа. През уикенда Водолеите ще проявят угриженост към познати и близки, пазят ги от ядовете. В понеделник-вторник се включвате в непознати планове, а услуги към близките стават съюз и другарство, те водят и ненадейни шансове за изява и приходи. На Кръстовден не спорете и изключително с родственици даже да ви изнервят с непредвидливостта си. От четвъртък променяте уверено настоятелен и персонални неща, новости в партньорство ви дават оптимизъм.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът разгаря упоритостите и въпреки всичко не загърбвайте обичаните, имат потребност от съвет, грижа, кураж през уикенда. В понеделник Рибите поемат още и още задължения, в това число към близки, това изнервя, подтиква към разногласия. Във вторник заложете на примирителност и такт, а в сряда обновете проекта си за изява и приходи, вместо да укорявате околни за неудача. Може и да имат дял, но в този момент е значимо вие да бъдете по-бдителни, по-далновидни. В четвъртък-петък уреждате и ще задействате независимите си планове, потвърждават уменията ви.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР