ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 – 9 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Предстоят 7 напрегнати дни, в реда на нещата е да се концентрирайте в делата си, да се дистанцирате от хора, с които не си пасвате. Овните да заобикалят разправии, спокойствието и сполуката им зависят от това ще намерят ли подобаващите съдружници. Изборът да е по-внимателен, от вторник компликациите нарастват, в сряда не трябва да поемате прекомерно тежки или многочислени отговорности. В четвъртък дискретно, само че настойчиво уреждайте и административните елементи, защитете права, финанси. В любовта недоразумение, а близки ви поддържат.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Пътища и компликации през работната седмица ще ви подтикват постоянно да търсите услуги от близките, небрежно да оформяте партньорства. Късметът е с Телците, само че през уикенда да бъдат търпеливи, а в сряда – доста по-грижовни за тонуса си. Вторник и петък ви дават къси паузи на мира, финансите ви се усъвършенстват, само че не коментирайте това отвън най-близкия си кръг и не давайте заеми без строга инспекция. Ще имате поддръжка от авторитетни хора, запомнете урока, с цел да помагате и вие... Ако желаете обич, възприятията ви намират отговор.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тежко 7-дневие и за вас, на моменти напряко ще се чудите напред или обратно да тръгнете. Близнаците да демонстрират самообладание по всеки въпрос, в деловата сфера няма за какво да подхващат остарели хрумвания и планове, аналитичният метод ще им подскаже по-верни решения. Най-труден е вторник, погрижете се за тонуса си, а в сряда не споделяйте нашироко вълненията си и избягвайте разногласията с близки. Упорството ви в четвъртък ще ви води при подобаващите сътрудници, от време на време дълго търсите, проверявате. Ако е за обич, това води към същинска.
РАК (21.06 – 21.07)
До понеделник ви се коства, че би трябвало да разчитате на родственици и другари за решение на настоятелен и персонални проблеми, мисълта ви е праволинейно в спънките. Доста Раци имат и достижения, да не ги подценяват във вторник, а и да не се оставят другите да взимат значими за тях решения. От сряда ще хвърлите доста сила за реализиране на своите планове, дори да не сте напълно сигурни в успеха, ще дадете най-хубавото от себе си за нея. Заразявате и обичаните с концепциите си. Резултатът си заслужава, и шефове са уверени в успеваемостта ви.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега страните от доста хора, въпреки че сте наясно: потребно е да действате с сътрудници, които ви допълват. Едни Лъвове са на любовна вълна, други са пред избор в деловата сфера. От понеделник ще поддържате нормалното си движение, а и няма да говорите за персоналните си безредици. От вторник ще обръщате огромно внимание на нова информация и познанства, в четвъртък ще видите и резултати от тези свои старания. Няма за какво да скромничите ненужно, откриват ви се шансове да постигнете още много. Дано и в любовта избягате от рутина.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Започващото 7-дневие изисква подчертана нерешителност и от вас. Група Деви „ стоят ” над тези неща, считат, че упоритите им старания са задоволителни, с цел да им подсигуряват триумф. Не са, следва да бъдете по-взискателни към детайлите, някои от близките са подготвени да ви навредят под маска на другари. В понеделник и вторник си изяснете нещата за себе си, в случай че прецените – оттеглете се най-малко 1-2 стъпки, обновете проектите си и тогава действайте. В четвъртък ще деянията твърдоглавие, в петък ще усетите прилив на сили. Но за любовта е рано да решите.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамичен интервал и изключително в случай че тръгвате на път или попадате измежду повече непознати. Трябва да се заредите с самообладание и такт, да положите съществени старания, с цел да сте спокойни за приходи и професионални позиции. Някои Везни обаче реагират прибързано, в понеделник омаловажават пречките, във вторник не са наясно с действителните проблеми. Внимавайте доста да не отблъснете естествените си съдружници, думите ви са остри, от време на време не сте удовлетворени и от резултат. Ако сте откровени с хората, които ви обичат, проблемите ще отшумят.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези 7 дни са напрегнати, избягвайте да се противопоставяте на близки, сътрудници и шефове. Скорпионите би трябвало да се отворят повече за препоръки, някои от знака си вършат оглушки за здравето и за работата си. Влюбените бързат да пресекат несъгласията с избраника си, не постоянно ще им е от изгода... Още от началото на ноември сте решени да преследвате концепциите си за изява и облаги, но дали в понеделник ще поемете и част от дилемите на близките? Във вторник си изяснете всеки подробност, в случай че ще действате сами или чертаете тактика на екип.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Пълни сте с сила за изяви, с хрумвания за издигане и облаги. Сега Стрелците да овладеят желанията си, за някои още не е време, други може да ги подведат да прибързат, да се пресилят. От уикенда се стремите към промени, в понеделник ловите всеки професионален късмет, а дали околните са удовлетворени от държанието ви? Във вторник ги зарадвайте с нещо, а и премислете още веднъж тактиката си, не я усложнявайте ненужно. Част от знака дано бъдат по-търпеливи, тактични, четвъртък и петък изострят противоречиви въпроси. Май любовта ви дава по-малко...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега не се тикате на напред във времето в деловата сфера, сред познати, близки. За едни Козирози повода е персонална, сближават се с нови хора, претърпяват мощни безредици, с повече самообладание ще изградят равностойна интимна връзка. Други получават помощ от другари за одобряване в работата, а се изисква огромна непримиримост за осъществяване на дилемите, доста са. До понеделник сте настроени за занимания, от вторник се затваряте в проекти, а на близките не обещавате всякакви услуги. Петък е тежък, в случай че разчитате на съидейници, ще се справите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Трудностите в деловата и персоналната сфера са съществени, само че вие надали мислите за тях като непреодолими. Редица триумфи от края на октомври ви окуражават да упорствате за положителни промени. Водолеите имат куп положителни бизнес хрумвания, да се дистанцират от огромни компании и да обмислят реализация. Вторник и сряда са изпъстрени с всякакви отговорности, само че вие действате настойчиво и напълно сигурни, че ще се справите. Ако ви потрябва помощ, получавате я тутакси... Свободните сърца намират сътрудник, за някои – време да основат семейство.
РИБИ (20.02 – 20.03)
До Архангеловден намалявате движение и ускорявате бдителността – обрисуват се неприятности, преживявате и кахъри на близки. Рибите са чувствителни, по тази причина е значимо да пазят хладнокръвие. Така намирате положителния излаз от нежеланите обстановки, препоръките ви ще бъдат и уместни, и сърдечни. В понеделник пазете разбирателството с обичаните хора, с такт и самообладание ще решите по-мъдро разногласията и ще компенсирате възможни вреди. В сряда бъдете грижовни към тонуса, дръжте се надалеч от непознати спорове, в петък напредвате с отстъпки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР