ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да

ОВЕН (21.03 – 19.04)Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да ...

Хороскоп за 3 – 9 ноември от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Предстоят 7 напрегнати дни, редно е да се съсредоточите в делата си, да се дистанцирате от хора, с които не си пасвате. Овните да избягват разправии, спокойствието и сполуката им зависят от това ще намерят ли подходящите съюзници. Изборът да е по-внимателен, от вторник трудностите нарастват, в сряда не бива да поемате прекалено тежки или многобройни задължения. В четвъртък дискретно, но упорито уреждайте и административните детайли, защитете права, финанси. В любовта неразбирателство, а близки ви подкрепят.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Пътища и трудности през работната седмица ще ви подтикват често да търсите услуги от околните, набързо да оформяте партньорства. Късметът е с Телците, но през уикенда да бъдат търпеливи, а в сряда – много по-грижовни за тонуса си. Вторник и петък ви дават кратки паузи на спокойствие, финансите ви се подобряват, но не коментирайте това извън най-близкия си кръг и не давайте заеми без строга проверка. Ще имате подкрепа от влиятелни хора, запомнете урока, за да помагате и вие... Ако искате любов, чувствата ви намират отговор.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Тежко 7-дневие и за вас, на моменти направо ще се чудите напред или назад да тръгнете. Близнаците да проявяват търпение по всеки въпрос, в деловата сфера няма защо да подхващат стари идеи и проекти, аналитичният подход ще им подскаже по-верни решения. Най-труден е вторник, погрижете се за тонуса си, а в сряда не споделяйте нашироко вълненията си и избягвайте споровете с близки. Упорството ви в четвъртък ще ви отведе при подходящите партньори, понякога дълго търсите, проверявате. Ако е за любов, това води към истинска.
РАК (21.06 – 21.07)
До понеделник ви се струва, че трябва да разчитате на роднини и приятели за решаване на делови и лични проблеми, мисълта ви е неотклонно в спънките. Доста Раци имат и постижения, да не ги подценяват във вторник, а и да не се оставят другите да взимат важни за тях решения. От сряда ще хвърлите много енергия за осъществяване на своите намерения, даже да не сте съвсем сигурни в победата, ще дадете най-доброто от себе си за нея. Заразявате и обичаните с идеите си. Резултатът си заслужава, и шефове са убедени в ефективността ви.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Сега страните от много хора, макар че сте наясно: полезно е да действате с партньори, които ви допълват. Едни Лъвове са на любовна вълна, други са пред избор в деловата сфера. От понеделник ще поддържате обичайното си темпо, а и няма да говорите за личните си вълнения. От вторник ще обръщате голямо внимание на нова информация и познанства, в четвъртък ще видите и резултати от тези свои усилия. Няма защо да скромничите излишно, откриват ви се шансове да постигнете още доста. Дано и в любовта избягате от рутина.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Започващото 7-дневие изисква подчертана предпазливост и от вас. Група Деви „стоят” над тези неща, смятат, че упоритите им усилия са достатъчни, за да им гарантират успех. Не са, следва да бъдете по-взискателни към детайлите, някои от околните са готови да ви навредят под маска на приятели. В понеделник и вторник си изяснете нещата за себе си, ако прецените – оттеглете се поне 1-2 стъпки, обновете плановете си и тогава действайте. В четвъртък ще проявите упорство, в петък ще усетите прилив на сили. Но за любовта е рано да решите.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Динамичен период и особено ако тръгвате на път или попадате сред повече непознати. Трябва да се заредите с търпение и такт, да положите сериозни усилия, за да сте спокойни за доходи и професионални позиции. Някои Везни обаче реагират припряно, в понеделник омаловажават пречките, във вторник не са наясно с действителните проблеми. Внимавайте много да не отблъснете естествените си съюзници, думите ви са остри, понякога не сте доволни и от резултат. Ако сте искрени с хората, които ви обичат, проблемите ще отшумят.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Тези 7 дни са напрегнати, избягвайте да се противопоставяте на близки, колеги и шефове. Скорпионите трябва да се отворят повече за съвети, някои от знака си правят оглушки за здравето и за работата си. Влюбените бързат да пресекат несъгласията с избраника си, не винаги ще им е от полза... Още от началото на ноември сте решени да преследвате идеите си за изява и печалби, ала дали в понеделник ще поемете и част от задачите на околните? Във вторник си изяснете всеки детайл, ако ще действате сами или чертаете стратегия на екип.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Пълни сте с енергия за изяви, с идеи за издигане и печалби. Сега Стрелците да овладеят желанията си, за някои още не е време, други може да ги подведат да прибързат, да се пресилят. От уикенда се стремите към промени, в понеделник ловите всеки професионален шанс, а дали близките са доволни от поведението ви? Във вторник ги зарадвайте с нещо, а и премислете отново стратегията си, не я усложнявайте излишно. Част от знака нека бъдат по-търпеливи, тактични, четвъртък и петък изострят спорни въпроси. Май любовта ви дава по-малко...
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега не се тикате на преден план в деловата сфера, между познати, близки. За едни Козирози причината е лична, сближават се с нови хора, преживяват силни вълнения, с повече търпение ще изградят равностойна интимна връзка. Други получават помощ от приятели за утвърждаване в работата, а се изисква голяма упоритост за изпълнение на задачите, много са. До понеделник сте настроени за забавления, от вторник се затваряте в планове, а на околните не обещавате разни услуги. Петък е тежък, ако разчитате на съмишленици, ще се справите.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Трудностите в деловата и личната сфера са сериозни, но вие едва ли мислите за тях като непреодолими. Редица успехи от края на октомври ви окуражават да упорствате за позитивни промени. Водолеите имат куп добри бизнес идеи, да се дистанцират от големи компании и да обмислят реализация. Вторник и сряда са изпъстрени с разни задължения, но вие действате упорито и съвсем сигурни, че ще се справите. Ако ви потрябва помощ, получавате я на часа... Свободните сърца намират партньор, за някои – време да създадат семейство.
РИБИ (20.02 – 20.03)
До Архангеловден намалявате темпо и засилвате бдителността – очертават се неприятности, преживявате и ядове на близки. Рибите са чувствителни, затова е важно да пазят самообладание. Така намирате добрия изход от нежеланите ситуации, съветите ви ще бъдат и уместни, и сърдечни. В понеделник пазете разбирателството с обичаните хора, с такт и търпение ще решите по-мъдро споровете и ще компенсирате евентуални щети. В сряда бъдете грижовни към тонуса, дръжте се далеч от чужди конфликти, в петък напредвате с отстъпки.

Източник: offnews.bg