ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ще ви се види уморителен, дали

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Периодът ще ви се види уморителен, дали
Коментари Харесай

Хороскоп за 21 – 27 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Периодът ще ви се види изтощителен, дали нямате принос за напрежението и вие, то нараства до петък. Доста Овни не са поредни в работата, след триумф се отпускат или постоянно се двоумят да продължат ли начинание до дъно. Други пък упорстват на мнението си, когато е редно да правят отстъпка, а и да си простят взаимно с съперници. Във вторник си давате ясна сметка какъв брой доста зависите от сътрудници и шефове, пречките са пред целия екип и със сплотяването не трябва да се чака. И в персонални неща дръжте на сговор, другояче губите скъпи хора.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие оказва помощ да се обърнете към нови настоятелен шансове и да забравите за старите пречки и кахъри. Няма да стане внезапно, само че Телците са се запасили с непримиримост да довършат започнатото до понеделник. Оферти и задания ви импулсират за изяви. Все отново не поемайте доста задължения към близки и сътрудници, силите ви не са безкрайни. Има и друго, би трябвало да балансирате някои партньорства, близките разчитат вие да ги спасявате, да им помагате. До петък ще решите най-малко за финансови молби да бъдете по-строги, само че с отговарящ такт.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Следващите 7 дни ви карат да се заемете с споразумяване на персонални връзки и неща. Група Близнаци може да се насочат към общуване и брак, други ще оказват помощ на родители и деца при домашни проблеми. Със обстановката в работата не сте напълно наясно или на моменти е нужно да укротявате въображението си. Вторник и сряда ще донесат поддръжка от шефове, а в независими инициативи ще се справяте много по-лесно, близките ви изнервят с претенциите си. Да, ще намерите ключе към всеки, в четвъртък предпазливостта ви пести разправиите.
РАК (21.06 – 21.07)
Тези 7 дни ще ви подскажат решение на настоятелен и персонални проблеми, зареждат с сила и упоритости. Някои Раци ще предпочетат независими инициативи, само че още в понеделник ще се уверят – могат доста за напредъка на целия екип, не е неприятно и да оказват помощ повече на сътрудници, сътрудници. Така триумфът ви е сигурен. Мнозина ще си изясняват всичко с шанса ви, той не липсва, само че му оказва помощ доброжелателното отношение към сътрудници, дори към остарели противници. От четвъртък идват още предложения, няма да сте в непозната сянка, не налагайте мнение.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Възможности за развиване в деловата и персоналната сфера ви носят идващите дни. Много Лъвове от дълго време кроят нови проекти за изява и облаги, въпросът е по какъв начин да привлекат поддръжка от по-влиятелни хора. Шефовете са постоянно заети, но вие няма да се откажете да желаете подпомагане от тях, в случай че към този момент сте споделяли едно-друго за концепциите си. От понеделник обаче би трябвало да сложите страстите под цялостен надзор, не зависи от вас да ускорите инициативи, доходи, не трябва и да налагате мнение, да влизате в разпри. В петък - мечтани резултати и в любовта.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
И вие не сте напълно наясно с деловата обстановка, а в персонален проект са вероятни неразбирателства с близки. Девите няма да се примирят с пречките пред кариерата си, с ниски приходи. Ще действате прагматично, а в множеството случаи и сами, по този начин по-лесно намирате метод да преодолеете проблемите си. Още от събота се дистанцирате от грижите на нормалното обграждане, в понеделник околните ви въздействат малко объркващо, след това стабилизирате съюзите. Четвъртък е изтощителен, само че не протакайте решения, пречките се натрупат, ще се справите...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Хубав интервал, мнозина ще си подсигуряват безапелационна изява, по-висока делова позиция, положителни приходи. Везните имат значително хрумвания за работа, само че в този момент е време да следват стремежи на шефовете. Разбира се, деликатно ще уреждате правни и административни детайлности, до четвъртък получените поръчения май ви изпращат на път или да разширявате активност, клиентела. Не допускате прибързаност, а от вторник укрепвайте и връзка с сътрудници, не ви трябват врагове и завистници в петък. Покрай делата не забравяйте някак да поглезите обичания.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Трудно 7-дневие, бъдете по-търпеливи за превъзмогване на пречките, някои бързат да дават мнение, без да са анализирали до дъно обстоятелствата. В понеделник много Скорпиони ще се ориентират към нова активност, някои имат доходни хрумвания, във вторник ще привлекат и авторитетни настойници. Други от знака се преуморяват, само че в сряда би трябвало да поддържат близки, познати, които са в по-тежка обстановка. Искрената ви грижа ще ви завоюва още другари, евентуални са и нови съюзи до петък. Старите дружби също не са загърбени, желаят ви помощ.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие носи настоятелен неясноти, не бързайте да действате по своите сложни задания или да съветвате близките по какъв начин да се оправят с техните пречки. Стрелците да не се мъчат да угаждат на този и оня, а да дълбаят по своите отговорности. Искат ли ви помощ, преценявайте тъкмо по какъв начин и какво да вършиме, във вторник ще има напрежение, изненади. Мнозина са енергични, считат да се заемат със независими инициативи, да се приготвят и научно за активността, да привлекат настойници. В петък не разкривайте запаса си от хрумвания за бизнес.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът ви изпълва с сила и упоритости, подготвени сте да гоните по-високи постове, облаги, да отстоявате концепциите си. Доста Козирози са имали и съществени съперници, в този момент да не форсират нещата, те се подреждат сами. Имате потребност от тонизиране, само че от вторник работата по този начин ще ви увлече, че ще поемете и част от отговорностите на сътрудници, а други ще убеждавате с такт и самообладание да ви следват. В четвъртък към този момент връзките се хармонизират, зареждате се със сили да реализирате замисленото до дъно. В петък шансът ви е в любовта.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Следващите 7 дни изискват нараснало внимание, още от понеделник ще се натрупат спънки. Водолеите да не подценяват и утежняване на финансите си, то може да усложни връзките им с близки, сътрудници. Във вторник и сряда ще прокарвате концепциите си с дипломация, след това са евентуални и остри спорове. Дали не е по-разумно да заложите на съдействие или да се отстраните от спор, който не ви визира? Обвързаните ще се радват на положително съгласие, свободните сърца надали ще употребяват шанса си да задълбочат някой флирт.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Започващият интервал не е лек и за вас, не го усложнявайте с припрени стъпки. Група Риби се хвърлят в всякакви инициативи, поемат обещания, постановат мнение. Такъв метод не дава обещание огромни и трайни триумфи, във вторник ще се убедите: би трябвало да забавите движение, да се възползвате и от по-малки шансове за изява и приход. Ако ви се открият благоприятни условия за друга активност, търсете настойници, помощници, освен това градете съюзите си с откровеност и праволинейност. Петък е изтощителен, само че е редно да се трудите съществено и да извършите поетите задания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР