ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че

ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че ...

Хороскоп за 7 – 13 април от Антония Мечкова.

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Не посрещате спокойно тези празници, макар че нямате сериозни служебни и финансови причини за притеснения. Дали по-амбициозните Овни не се боят да не пропуснат хубави делови шансове? Я по-кротко, не налагайте мнение, свои идеи даже на близки, плановете ви за изява и печалби от сряда зависят доста от благоволението на шефовете. Може да възникнат и спорове със съмишленици, ще се налага в петък да поемате част от чужди задължения и отговорности. Ще се справите, бъдете откровени и последователни, така мотивирате и обичаните.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този Великден ще ви среща с много близки и познати, добре е да планирате по-точно времето си. Група Телци да бъдат по-грижовни към тонуса си, ако не искат преумората да им проличи още в сряда. Пък и да сте си напълно здрави, силите ще ви трябват да поемете част от делата на колеги и роднини, пропуски в подготовката на вашите начинания също може да доведат до усложнения. Вие ще упорствате доста по новите си идеи за изява, а от отношението ви към победени съперници мнозина ще се поучат. Влюбените не бързат с обвързване.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Великденските празници ви правят по-нетърпеливи – имате лични проблеми за оправяне, планирате амбициозни изяви и по-големи печалби и хич не ви се чака да се хвърлите в изпълнение на замисленото. Е, Близнаците май трябва да намалят темпо, да не споделят припряно идеи, да не настояват за изясняване с партньори особено в понеделник. Можете да уговорите подкрепа за делата си, упорството ви в сряда и четвъртък и отзивчивостта към близките в петък ще заслужат искрена симпатия. Търпението в любовта носи мечтаното щастие.
РАК (21.06 – 21.07)
За Великден си имате план и няма да ви е драго, ако до вторник ваши близки искат да следвате техния. Раците да овладеят емоциите, очертават се изненади и в такъв момент ще личи доколко заслужават уважението на обичаните, могат ли да ги сплотят и да насочат усилия за преодоляване на проблеми. Току виж се наложи да отстъпите пред нечий каприз, но знаете – търпението и тактът ви носят сигурен успех. В четвъртък сте много съсредоточени в начинанията, а и в петък не бързате да се отпускате, спънки възникват до края на работния ден.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Празниците са за общуване и глезене на най-близки, мнозина от този знак няма да забравят и деловите си интереси. На Лъвовете им се отваря късмет за изява, печалби, кариера, намират си силни покровители. А и трябва да се признае, че имате хубави идеи, които ще привлекат симпатии и нови участници или пък стари шефове ще ви поверят разширяване на проекти, партньорства, пазари… От понеделник се държите нащрек за подводни камъни, изненади и забавяне може да има, но и помощ ще идва навреме. В петък избягвайте конфликтите.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие е наистина празнично – работата ви е с добри перспективи, потръгват и лични неща. Девите, които мечтаят за уреждане на отношения, сега имат шанс за решителна крачка. Обвързаните се посвещават на близки, търсят как да ги зарадват, да им угодят. Общуване с природата, забавление или друга изненада са ви по джоба, изберете. В служебната сфера отдавнашните ви усилия ще дават плод - печалби в понеделник, нови партньорства от вторник, оферти за още изяви в сряда. Не грешите и ако поемате чужди отговорности.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дните около Великден пораждат у вас идеи за делови начинания, по-голяма подготовка и постоянство няма да вредят. Везните винаги са готови за флирт и авантюри, сега свободните сърца имат шанс за интересни срещи, някоя може да завърши с мечтаната стабилна връзка. За работата обаче трябва да поемете част от задълженията на партньори, чак във вторник ще изясните проблемите с тях, после може да получите и обещана подкрепа от роднини, приятели. Такт и търпение ви носят покровителство в сряда, четвъртък и петък са си изнервящи.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Дано прекарате Великденските празници в по-голямо уединение и да се погрижите за тонизиране, да подготвите новите си дела. Група Скорпиони предпочитат компании и авантюри, но ако са обвързани, може да си докарат и яд. От понеделник се зареждате с търпение, в работата ще възникват поводи за спор. С такт може да си спестите препирните, а сами ще действате оперативно, за да помогнете на партньори, да предотвратите загуби в своите начинания. От сряда кроткото ви упорство жъне успехи, придобитият опит си казва думата.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът носи важни промени, за някои мислите от доста време. Все пак Стрелците да не забравят: Великден е за общуване с близки, могат да получат силна подкрепа за делови изяви, сбъдване на мечти. От този понеделник идват ненадейни оферти, дръжте се нащрек. Някои са свикнали да мрънкат срещу нередности, сега намират начин да противодействат ефективно, да обединят колеги, познати. От Светли четвъртък се гответе за учение или проучване на данни, път, запознанства, намирате още ресурси за преодоляване на пречки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Великден е, дайте си отдих, откъснете се от обичайния си ритъм на живот, порадвайте се на пролетта. Доста Козирози бързат за работа, но условията не са назрели за новите им проекти. Ако изпреварите с конкретни стъпки, може да се окажете в небрано лозе, колеги и съдружници да не харесат новите ви идеи. Грижете се за интереса си, стабилизирайте финансите, от сряда намирате и подкрепа, и късметът ще ви навести пак. В петък получавате куп ненадейни оферти, преценявайте с какво да се хващате, да не почват препирни вкъщи.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тези празници ви дават енергия и настроение за силни делови изяви. Разбира се, Водолеите не пренебрегват задълженията към дома и близки, някои даже прекаляват с компании и купони. Е, бързо ще овладеете своето непостоянство и вътрешните колебания, знаете, че трудът ви може да бъде по-плодотворен, а и с по-висока ефективност в скоро време. В понеделник давате непремерени обещания, вторник и сряда са за подготовка на проектите, май сте и твърде придирчиви към другите. И любим ще ви подскаже да сте по-самовзискателни.
РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас този Великден означава повече отдих и анализ на постигнатото в делови и личен план, за доста Риби то никак не е малко. Едни са се наложили в недоброжелателна среда, втори са решили мъчни проблеми, трети стъпка след стъпка са отвоювали авторитетна позиция. Мечтайте смело за начинания, но си останете здраво стъпили на земята, иначе от сряда насетне рискувате да провалите и добри шансове за работа. Идат ненадейни оферти, включително за партньорство, не се отпускайте. Любовта ви е разумна, сговорчива, отстъпва.

Източник: offnews.bg