ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Не посрещате спокойно тези празници, макар че
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 – 13 април от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Не посрещате умерено тези празници, въпреки че нямате съществени служебни и финансови аргументи за терзания. Дали по-амбициозните Овни не се боят да не пропуснат хубави настоятелен шансове? Я по-кротко, не налагайте мнение, свои хрумвания дори на близки, проектите ви за изява и облаги от сряда зависят много от благоволението на шефовете. Може да зародят и разногласия със съидейници, ще се постанова в петък да поемате част от непознати отговорности и отговорности. Ще се справите, бъдете откровени и поредни, по този начин мотивирате и обичаните.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този Великден ще ви среща с доста близки и познати, добре е да планирате по-точно времето си. Група Телци да бъдат по-грижовни към тонуса си, в случай че не желаят преумората да им проличи още в сряда. Пък и да сте си изцяло здрави, силите ще ви трябват да поемете част от делата на сътрудници и родственици, пропуски в подготовката на вашите инициативи също може да доведат до затруднения. Вие ще упорствате много по новите си хрумвания за изява, а от отношението ви към победени противници мнозина ще се поучат. Влюбените не бързат с обвързване.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Великденските празници ви вършат по-нетърпеливи – имате персонални проблеми за оправяне, планирате амбициозни изяви и по-големи облаги и никак не ви се чака да се хвърлите в осъществяване на замисленото. Е, Близнаците май би трябвало да понижат движение, да не споделят прибързано хрумвания, да не упорстват за изясняване с сътрудници изключително в понеделник. Можете да уговорите поддръжка за делата си, упорството ви в сряда и четвъртък и отзивчивостта към околните в петък ще заслужат откровена благосклонност. Търпението в любовта носи мечтаното благополучие.
РАК (21.06 – 21.07)
За Великден си имате проект и няма да ви е драго, в случай че до вторник ваши близки желаят да следвате техния. Раците да овладеят страстите, обрисуват се изненади и в подобен миг ще проличава до каква степен заслужават уважението на обичаните, могат ли да ги сплотят и да насочат старания за превъзмогване на проблеми. Току виж се наложи да отстъпите пред нечий каприз, само че знаете – търпението и тактът ви носят сигурен триумф. В четвъртък сте доста съсредоточени в начинанията, а и в петък не бързате да се отпускате, пречки пораждат до края на работния ден.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Празниците са за другарство и галене на най-близки, мнозина от този знак няма да не помнят и деловите си ползи. На Лъвовете им се отваря шанс за изява, облаги, кариера, намират си мощни настойници. А и би трябвало да се признае, че имате хубави хрумвания, които ще привлекат благосклонности и нови участници или пък остарели шефове ще ви поверят разширение на планове, партньорства, пазари… От понеделник се държите нащрек за подводни камъни, изненади и закъснение може да има, само че и помощ ще идва в точния момент. В петък избягвайте споровете.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Това 7-дневие е в действителност празнично – работата ви е с положителни вероятности, потръгват и персонални неща. Девите, които мечтаят за споразумяване на връзки, в този момент имат късмет за решителна крачка. Обвързаните се посвещават на близки, търсят по какъв начин да ги зарадват, да им угодят. Общуване с природата, развлечение или друга изненада са ви по джоба, изберете. В служебната сфера отдавнашните ви старания ще дават плод - облаги в понеделник, нови партньорства от вторник, предложения за още изяви в сряда. Не грешите и в случай че поемате непознати отговорности.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Дните към Великден пораждат у вас хрумвания за настоятелен инициативи, по-голяма подготовка и неизменност няма да вредят. Везните постоянно са подготвени за флирт и случки, в този момент свободните сърца имат късмет за забавни срещи, някоя може да приключи с мечтаната постоянна връзка. За работата обаче би трябвало да поемете част от отговорностите на сътрудници, чак във вторник ще изясните проблемите с тях, след това може да получите и обещана поддръжка от родственици, другари. Такт и самообладание ви носят застъпничество в сряда, четвъртък и петък са си изнервящи.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Дано прекарате Великденските празници в по-голямо усамотение и да се погрижите за тонизиране, да подготвите новите си каузи. Група Скорпиони избират компании и случки, само че в случай че са обвързани, може да си докарат и гняв. От понеделник се зареждате с самообладание, в работата ще пораждат мотиви за спор. С такт може да си спестите препирните, а сами ще действате оперативно, с цел да помогнете на сътрудници, да предотвратите загуби в своите инициативи. От сряда кроткото ви твърдоглавие жъне триумфи, добитият опит си споделя думата.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Периодът носи значими промени, за някои мислите от много време. Все отново Стрелците да не не помнят: Великден е за другарство с близки, могат да получат мощна поддръжка за настоятелен изяви, сбъдване на фантазии. От този понеделник идват ненадейни предложения, дръжте се нащрек. Някои са привикнали да мрънкат против нередности, в този момент намират метод да противодействат дейно, да обединят сътрудници, познати. От Светли четвъртък се гответе за обучение или изследване на данни, път, запознанства, намирате още запаси за превъзмогване на спънки.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Великден е, дайте си отдих, откъснете се от нормалния си темп на живот, порадвайте се на пролетта. Доста Козирози бързат за работа, само че изискванията не са назрели за новите им планове. Ако изпреварите с съответни стъпки, може да се окажете в небрано лозе, сътрудници и съдружници да не харесат новите ви хрумвания. Грижете се за интереса си, стабилизирайте финансите, от сряда намирате и поддръжка, и шансът ще ви навести отново. В петък получавате куп ненадейни предложения, преценявайте с какво да се хващате, да не почват препирни у дома.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Тези празници ви дават сила и въодушевление за мощни настоятелен изяви. Разбира се, Водолеите не подценяват отговорностите към дома и близки, някои дори прекаляват с компании и купони. Е, бързо ще овладеете своето своенравие и вътрешните съмнения, знаете, че трудът ви може да бъде по-плодотворен, а и с по-висока успеваемост в скоро време. В понеделник давате непремерени обещания, вторник и сряда са за подготовка на плановете, май сте и прекомерно придирчиви към другите. И обичан ще ви подскаже да сте по-самовзискателни.
РИБИ (20.02 – 20.03)
И за вас този Великден значи повече отдих и разбор на постигнатото в настоятелен и персонален проект, за много Риби то по никакъв начин не е малко. Едни са се наложили в недоброжелателна среда, втори са решили мъчни проблеми, трети стъпка след стъпка са отвоювали авторитетна позиция. Мечтайте самоуверено за инициативи, само че си останете крепко стъпили на земята, другояче от сряда насетне рискувате да неуспехите и положителни шансове за работа. Идат ненадейни предложения, в това число за партньорство, не се отпускайте. Любовта ви е рационална, сговорчива, отстъпва.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР