ОВЕН (21.03 – 19.04)Лазаровден и Цветница ви зареждат с добри

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Лазаровден и Цветница ви зареждат с добри
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 – 22 април от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Лазаровден и Цветница ви зареждат с положителни хрумвания за изява и облаги, само че не е подходящо да ги налагате на другите, да бързате. До Велика сряда Овните да се държат на по-заден проект и сред околните, да демонстрират самообладание и твърдоглавие при компликации. Усилията ви няма да идат на вятъра, само че в четвъртък проучвайте доста дискретно неяснотите в работата си и не се изкушавайте да се връщате към остарели съюзи. Сигурно сътрудници и познати са ви помагали за превъзмогване на спънки, придържайте се към високия аршин, другояче сами ще си докарате яда.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Сега се задържате по-дълго вкъщи, има и празнични мотиви, не бъдете прекомерно сериозни към близки и познати. В понеделник Телците са склонни да работят настойчиво по концепциите си, а може да останат разочаровани от сътрудници, екип и да се оттеглен от тях. Нека е с такт. На Велики вторник бързо ще оформите по-подходящи партньорства, ще зареждате и други с сила. В сряда избягвайте разправии, а ловете нови шансове за изява и облаги, може да се включите и в проекти на началник. В петък си наложете режим и не го подчинявайте на егоизма.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Сега е добре да бъдете по-грижовни към тонуса, има много работа и от събота май ще решите да действате независимо по задания. На Велики понеделник Близнаците ще забавят движение заради спънки, във вторник ще прибързват, а е по-важно да си създадат прецизен проект. Някои доста приказват, други мъчително се ориентират в кой екип да се впишат. В сряда ви се откриват внезапен късмет, само че колкото и да са положителни концепциите ви – до Разпети петък е редно да ги реализирате внимателно, с доста такт. За персонални неща ви наляга странна колебливост...
РАК (21.06 – 21.07)
Много динамичен интервал, може да настъпят и нежелани промени, в случай че не сте внимателни. Група Раци да не се връщат към остарели планове, от началото на Страстната седмица с такт могат да привлекат поддръжка за хрумвания. Във вторник-сряда отново следва да изяснявате настоятелен проблеми, внимавайте за приходи, избор на съдружници. От четвъртък се обрисуват по-изпълнителски задания, учете се от по-успешните сътрудници, а в случай че би трябвало – помагайте и на неопитните, има време да се сърдите, да наказвате. Важи и в любовта, покажете схващане, кой не бърка.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Лазаровден и Цветница ви изпълват с жизнеспособност, желаете да излеете силата в огромни инициативи. Лъвовете да го дават по-кротко, понеделник-вторник им подсказват с спънки и реакции на по-влиятелни хора, че още няма условия за реализиране на концепциите им. Не припирайте, огледайте отново обстоятелствата, мъчете се да ги употребявате по по-добър метод, а и да помагате на другите. От сряда ще обръщате доста внимание на околните, с цел да ги окуражите при компликации, от четвъртък поемате спомагателни задания, с цел да балансирате служебни разногласия.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
До Велики понеделник имате бол задания, нищо чудно, че свивате кръга си на другарство макар празниците. До четвъртък ще упорствате по служебни каузи и по обещания към близки и познати. Някои Деви ще поотложат упорит проект за изява и облаги, във вторник няма почва за него. Може да се чувствате жертва на интриги и ще се оттеглите с достолепие. В сряда се обрисуват път и изследвания, след това се сближавате с нови хора и ще останете удовлетворени от избора. Важни решения в любовта, помагате на обичаните да си върнат жизнерадостта.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът си е динамичен, а за вас е по-разумно да запазвате успокоение. По Връбница Везните може да пътуват, от понеделник да укротят темпото, да се преценяват повече с родственици и да обмислят по-задълбочено какви промени желаят в делата. Бъдете бдителни. Във вторник някои притеглят съдружници за своя проект, сряда е за контакти с познати, сътрудници. Но не разкривайте всичките си хрумвания, в четвъртък би трябвало да помогнете и на други за общи изяви. На Разпети петък се отдръпвате измежду най-близки, в случай че има какво да простите – простете...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Противоречива седмица – до сряда ви носи настоятелен шансове, обаче изисква да действате внимателно, без бързане. Скорпионите ще го усетят от Лазаровден, да проучват съществено делата си, има куп неща за изясняване. И в идващите дни ще се чувствате някак подценени, само че не се мъчете да печелите на гърба на екипа си, от общуването с по-влиятелни хора, даже от своите скрити гении. От вторник насочвайте внимание към обичаните, чакат ви домашни грижи. В четвъртък затваряте кръга на другарство, планирате задания и не пилеете време.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Хубаво 7-дневие, въпреки и по-забързано. От празничния уикенд Стрелците да изпипват всеки подробност на служебните и персоналните си каузи. Някои са сериозни към кръга си, други не се усещат изцяло оценени. Оставете, във вторник би трябвало да се концентрирайте в нови шансове, да насочите старания в работа, да разпределяте точно средствата си, да организирате помощници. Няма да стане за момент, на Разпети петък се откажете от „ властта ” си дори измежду близки, вашата победа и премия е да им създавате успокоение, сигурност, наслади.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Нелеко 7-дневие, въпреки че шансът е на ваша страна в работата. По Цветница Козирозите няма да търсят помощ от близки и другари, понеделник дава обещание нови задължения, само че и подозрения дали пък ще се оправят. Ще се справите, от вторник сте цялостни с сила, ще борите компликациите, а сътрудници и сътрудници ще признаят лидерската ви роля. Търпението ще ви прави чудеса, в четвъртък се радвате на доходи и усвоените потребни уроци, дори със остарели обещания ще се заемете напълно сами на Разпети петък. Не допускайте интервенция в персонални неща.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Напрегнат интервал, само че вие работите настойчиво, изяснявате в придвижване куп настоятелен проблеми, компликации проличават още на Лазаровден и Връбница. Водолеите ще бъдат удовлетворени от напъните си от Велики понеделник насетне, вторник е с повече контакти. Все отново не споделяйте всичките си хрумвания за бъдещи изяви. В сряда следвайте желанията на авторитетни родственици, когато планирате нещата си, в четвъртък ще им желаете помощ. На Разпети петък не сте в мощна позиция, а и персоналните ви връзки изискват съществени разбори, може и да ги преразгледате.
РИБИ (20.02 – 20.03)
За вас интервалът е по-напрегнат, изненадва ви с разнообразни събития, не всеки път са мечтани. От Велики понеделник Рибите ще проучват трезво делата си, а и по какъв начин да преодолеят компликациите, обаче няма да споделят с различен вълненията си. Този вторник уреждайте прецизно финансови и правни въпроси, в сряда действайте премислено и без непотребен спор, напълно скоро ще има късмет да се измъкнете от неприятните обстановки. В ред случаи ще печелите, като следвате непознати хрумвания, а в случай че паниките ви са любовни, ще намерите решение. Което си е ваше – ваше е.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР