ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Краят на октомври и началото на ноември
Коментари Харесай

Хороскоп за 27 октомври – 2 ноември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Краят на октомври и началото на ноември изискват съществено да обмислите свои настоятелен и персонални проекти, на прага сте на промени в изяви и партньорства. Някои Овни се изкушават от по-самостоятелна активност и връщане към редица остарели хрумвания и ангажименти, колкото и сложна да ви се види реализацията, новите ще са по-продуктивни. От понеделник не бързайте да преодолеете спънките, до четвъртък е време за подготовка, а не за стартове. Вторник и сряда ви дават самочувствие и сила, само че претоварването не е подходящо, търсете си помагачи.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Спокойно 7-дневие, настроението ви е ведро, работата и в службата, и вкъщи върви. До сряда Телците се държат настрани от разногласия на близките, мотивите не ги засягат директно, дилемите им са много. Е, има хубави мотиви за отбелязване и дори инцидентни срещи и познанства може да ви накарат да обърнете курса. Бъдете бдителни, има хора, които ще ви основават интриги в офиса и у дома, а не по-малко рисково е да пропилеете скъпо време за реализация на концепциите си. Идват ненадейни предложения, ноември стартира с компликации, само че ви води към триумф.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас интервалът е динамичен, настоятелен и персонални събития ще ви накарат да измененията обкръжението си, някои проекти. Сега Близнаците да не бързат с практическото осъществяване на хрумвания, време е за изследване и подготовка. И за образуване на нови екипи, тъй като компликациите пред начинанията ще са много още от понеделник и вторник. От сряда с емфатичен такт избягвайте разногласия дори с близки, занапред ще си връщате доверие и ще печелите още благосклонности с труд, уместност, държите на думите. Не допускайте непозната интервенция в любовта.
РАК (21.06 – 21.07)
Периодът ви зарежда с хъс за изява и облаги, за нови връзки. Все отново Раците да овладеят страстите, не всички шансове, които им се оферират, са прекомерно подобаващи, за редица инициативи би трябвало да изчакат точния миг. От уикенда сте подготвени да действате независимо, спънки не ви плашат. В понеделник си направете непоколебим проект, по-леко ще посрещате провокации, във вторник може да са финансови, в сряда деловите компликации са куп и справедливи. Бъдете гъвкави, търпеливи, при започване на ноември по-гъвкаво прокарвайте и стремежи.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Трудно 7-дневие, дръжте под непрекъснат надзор упоритостите си, тъй като може да ви подведат при осъществяването на задача или да ви подлъжат да гоните постове, които не ви подхождат. Лъвовете ще понижат темпото, натъкват се на спънки още от събота, а е редно и да си дадат отдих, да се погрижат за тонуса си. Понеделник и вторник са за привършване на остарели каузи, за привличане на по-силни настойници. Може да дойдат и непредвидени предложения. От четвъртък проучвайте новите въпроси в детайли и не се месете в непознат спор, има интриги.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас – ведро време, само че има риск от претоварване с задължения, желаете да свършите най-стриктно всичко и на всички места. Девите да потърсят и авторитетна помощ или професионаллни услуги, а от понеделник да държат по-строго на режима си за работа и отдих. Трудностите са много, близки и сътрудници може да не се включват съзнателно в общите отговорности. Намерете метод да им ги напомните още във вторник, само че по-тактично. Така ще заздравите някои връзки, ще създадете нови, у дома ще има мир. Несемейните да помислят за собствен дом.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
През тези дни следвате повече непознати хрумвания и стремежи, в сравнение с свои проекти. Е, Везните държат на работата и скоро ще се убедят: трудът не отива на вятъра, за Козма и Дамян може да имат и мотиви да се почерпят с близки, познати. От понеделник уреждайте най-стриктно професионални и финансови въпроси, поради това може да отложите дори уговорени срещи. От вторник активността ви върви постепенно, има спънки и рутинни задания, а вие желаете да блеснете с умения. И това ще стане, не отклонявайте молби за помощ, прави оценка се и отзивчивостта.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е добър за изява и облаги, само че ще ви отнеме сила да отстоите концепциите и съюзите си. Още през уикенда Скорпионите получават нови предложения, имат и остарели задължения, които дават обещание добър приход. Сега наблегнете на доверието – за едни е значимо да завоюват повече клиенти, втори ще разчитат на авторитетни настойници, трети уговарят сътрудници, познати или родственици за общи инициативи. Бъдете търпеливи и откровени, трудът ще дава плод, само че в четвъртък уреждайте и административните елементи. В петък не се товарете с нови неща.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Ноември идва с нови шансове за изява и облаги, не припирайте за инициативи, преди да сте проучили задълбочено изискванията. Някои Стрелци са нетърпеливи, и то много, хвърлят се с хъс в работата и до сряда ще се усещат преуморени, отегчени. Дамите май по-умело балансират битови и служебни отговорности, а и прищявки на половинката и децата, господата може да се изнервят от домашните разногласия в този момент. Още от събота си прехапете езика за кавги. Едни дават обещание и не извършват, втори са доста сериозни, трети подминават съществени различия.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Периодът ви подтиква да поддържате връзка с повече хора по работа или в свободните часове, имате потребност от всякакви услуги. Козирози се уповават основно на себе си за работа или битови отговорности, само че през уикенда им се струпват куп задания, в понеделник стават ненужно сериозни към хора, на които разчитат. Вторник ви припомня да уреждате тъкмо съюзите си, а сряда – да не прекалявате с упоритости, май налагате мнение. От началото на ноември намалете темпото, домашните желаят да поддържате връзка повече, а вие - отдих, въпреки да не ви харесва забавянето...
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Дните ви минават уморително, може да не останете прекомерно удовлетворени от изяви и приходи, а прозират и финансови грижи. Водолеите да се запасят с самообладание, в сряда и четвъртък ще намерят схващане и помощ, евентуално и нужните пари. Едни от знака се стремят към издигане и одобряване в специалността, други се насочват към социална активност. Обаче дали сте задоволително упорити, въпреки че имате чудесни хрумвания?... Началото на ноември ще ви води при подобаващи хора или ще ви даде ненадейни шансове. Неотклонно следвайте сърцето си.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Този интервал ви зарежда с упоритости за изява и облаги, евентуално и много срещи ще дадат мотив да обсъждате тематиката с познати, близки. Рибите се стремят да изяснят нещата до дъно още през уикенда, само че това може да се трансформира в остри разногласия, опълчване. Пазете се от подобен процес, позицията ви не е най-силна, а има и хора, които все гледат да ви омайват и да се възползват от вас. От понеделник обърнете повече внимание на фамилни каузи, родата желае помощ и ще ви оказва помощ до петък, укрепвайте връзките. Избягвайте любовни случки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР