ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубав период, а вие горите от нетърпение

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Хубав период, а вие горите от нетърпение
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 – 11 март от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубав интервал, а вие горите от неспокойствие нещата да се подреждат по-бързо. Овните да не не помнят: неделята е за дома и амнистия, от понеделник до сряда да следват проекта си в умерено движение, събитията не зависят от желанията им. Даже за изясняване да се готвите, отново проявявайте въздържаност и схващане към проблемите на околни. В четвъртък напъните ви стартират да дават плод, а и откроявате откровените съидейници, с които ще вървите към бъдещи триумфи. Някои влюбени в този момент укрепват връзките си, по-важно е от бурни случки.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Вие също желаете всичко да става на мига, само че това може да ви опълчи на близките през 7-дневието. Телците да бъдат по-внимателни през уикенда, непремерена дума може да скапе настроението на Сирница. От понеделник по-бавно и търпеливо действайте по дилемите си, във вторник ще разчитате на съдружници, в сряда може да поискате помощ от близки. Някои доста приказват, но красноречието е от изгода, в случай че добре са обмислили хрумвания, причини. Други флиртуват на воля, във вихъра си са, нека и избраниците им са на тяхна вълна.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
За вас дните са динамични, напрягащи и е значимо да избягвате всяка свада с близки, познати, сътрудници. Едни Близнаци се нервират от непознати препоръки, втори се държат по-назад в екип от понеделник до сряда, има злословия. Не се надявайте прекомерно на помощ от другари и рода, би трябвало да се справите сами със дилемите си и имате подобен капацитет. В четвъртък по-предпазливо прокарвайте хрумвания, в петък ловете новите шансове, те са по-скоро морална премия за напъните ви. В персонален проект май избирате сред правила и компромис, който не ви е по усет.
РАК (21.06 – 21.07)
Забързано 7-дневие за вас, само че това да не усложнява връзките ви с близки и познати през уикенда. Раците се стремят да балансират настоятелен и персонални връзки, да привлекат още съдружници от понеделник до петък. Добър метод са услугите, тъй че разпределяйте тъкмо времето си и не се пилейте в празни приказки, в случай че допуснете недовиждане или неточност. От сряда работата потегля още по-спорно, може да се върнете и към остарели замисли, само че внимателно, концентрирано. Сега някои се радват на огромна обич, интуицията ги е отвела при стойностни хора.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Пречки бележат това 7-дневие, не налагайте мнение и не надценявайте своите сили. От събота до сряда Лъвовете дано да се допитват до близки и другари, ще е значима помощ от предани хора. Друг въпрос, че още понеделник обрисува редица въпроси за изясняване и на моменти е по-разумно да следвате непознатите хрумвания и условия. В четвъртък това много ще ви умори, но не се предавайте, ще се откри кой да ви посъветва, отрано да удари рамо. Поставяте си високи цели и старанията би трябвало да са повечко, образецът ви е значим и за обичаните...
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Напрегнато и забързано 7-дневие, само че вие не позволявате на проблемите да ви извадят от релси. Доста Деви си дават сметка в събота и неделя, че би трябвало да се съобразят с вижданията на шефовете, та търпеливо ще нагаждат проектите си съгласно началството. Във вторник ще търсите поддръжка за по-отдавнашни хрумвания, но в сряда разногласията още веднъж се изострят. Дръжте се на втори проект в екипите, искайте поддръжка и от близки, другари. Едно, че има да учите още много-о-о, а второ, дилемите са куп и старанието ви печели благосклонности, дори напълно персонални.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Влизате в интервал на високи упоритости за работа и споразумяване на персонални неща, само че и компликациите са много. За Сирница Везните си дават сметка: май ще е нужно да прокарват проекти с дипломация, по този начин по-лесно ще преодоляват обстановките на разногласия. Във вторник отделяте време за срещи с сътрудници, клиенти, познати... Спестете пари и страсти, като в сряда просто приемете някои хрумвания на другата страна. От четвъртък към този момент няма да е по този начин, проявявате темперамент, праволинейност и креативен метод, единствено с отстъпки не се реализират даже по-съкровени стремежи.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Динамичен и сполучлив интервал за работата ви, въпреки че до понеделник мнозина няма да се набиват в очите на сътрудници, познати. Скорпионите може да получат нови отговорности, делата да ги отведат на път, само че колкото и да са натоварени със задания, ще изпипват всяко нещо и ще печелят от напъните си. От сряда ще имате повече време за другарство и с родата, и с недотам околните. Дано не ви заподозрат в надменност или да решите, че не сте оценени по достолепие, не е по този начин. Сега е време да се радвате на удача и на откровеност от обичаните хора.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Даже да се върнете към остарели хрумвания и ангажименти, през 7-дневието компликации в работата не липсват. По Сирница Стрелците проучват куп проблеми, има и защо да се извинят, и от тях да изискат амнистия. От понеделник се стремите към партньорства, в които се допълвате с сътрудници и познати, заразявате другите с хъс и визии. Ако зависите от по-влиятелни хора, действайте тактично и търпеливо, в четвъртък още не е време за начинания, а в петък не дълбайте в елементи. И не се хвърляйте в случки, с обичания май си дължите откровеност.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сега мнозина от знака обмислят в детайли деловите си проекти, от събота до понеделник би трябвало да стабилизират и съюзите, с които ще ги осъществят. Вие сте амбициозни и целеустремени, само че следва да се държите настрана от клюките в екипа. Шефове ви гласоподават огромно доверие и е редно да мобилизирате кръга си за съществени старания във вторник, в сряда да градите нови връзки. Силни сте в разногласия, само че не им е време, в четвъртък-петък дискретно изяснявайте елементи и стабилизирайте работното движение. За някои Козирози горделивост от деца, внуци.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Сирни заговезни ви настройват за разбори, няма да си спестите истини нито за работата, нито за персонални връзки. Но до четвъртък Водолеите откриват и хубави шансове за изява, доходи. В понеделник внимателно си търсете сътрудници, имате още каузи за привършване, а новите партньорства гълтам вниманието ви. Не се оставяйте на изкушения за лесни облаги или за израстване зад тила на екипа. В сряда ще ви налегне отмалялост, имате куп въпроси за изясняване през идващите дни, усложненията са огромни. Сега любовта ви дава значими уроци.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда отдъхнете, простете грешките на другите, поискайте и те да ви простят, това ви дава радостно успокоение. Някои Риби ще заздравят връзката си с обичан, не е време за игри, увъртане. От понеделник не се претоварвайте с обещания, а и бъдете по-грижовни към тонуса си, с цел да ви стигнат силите и за работа, и за домашни отговорности. Следващите дни са много уморителни, сряда ви струпва още отговорности, четвъртък и петък носят мотиви за спор с близки и сътрудници. Ловите ненадейните шансове за облаги, ще има, както и спънки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР