ОВЕН (21.03 – 19.04) Андреевден води хорото на зимните празници,

...
ОВЕН (21.03 – 19.04) Андреевден води хорото на зимните празници,
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 ноември – 6 декември от Антония Мечкова

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Андреевден води хорото на зимните празници, чакат ви срещи и купони с познати, родственици. Дано Овните са си възнамерявали тъкмо дилемите, в този момент близките ще отворят очи за знанията, уменията и добродетелите им, ще бъдат подготвени да поддържат новаторските им хрумвания. В понеделник сте излишно сериозни, във вторник не щете роля на съдия в разногласия. В сряда доста не споделяте хрумвания, само че до петък упорствате за реализация, изяснили сте организация, финанси. Не се подлъгвайте да лежите на остаряла популярност и не играете двойни игри в любовта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието е по-динамично, вероятно и уморително. Е, ще го изпратите с задоволство, че сте създали всичко по силите си нещата да вървят към по-добро. През уикенда Телците забавят движение, но да не дават воля на своята сдържаност и в понеделник. От вторник упорствате по непознати хрумвания, дните до Никулден носят изненадващи шансове за изява и облаги, предпазвате се и от вероятни служебни спънки. Бъдете по-бдителни, в кръга ви има хора, които прибягват до сладки неистини, омайни са, само че обич не се гради на такава основа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Цялото 7-дневие е белязано от проблеми и умишлено ще забавите ритъма на работа. Вероятно Близнаците няма да желаят помощ от близки и познати през уикенда, улавят известна престореност в кръга си. В понеделник това може да разбалансира и отдавнашни съдействия, във вторник излизат кахъри към финанси, заслужено систематизиране на задания. Можете да се справите и сами в сряда, само че държите на партньорствата и ще го покажете с упорития си труд. Пазете се от злословия и интриги, а и честолюбието си сложете под непоколебим надзор.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е динамичен, само че вие можете да си позволите да изчакате с някои настоятелен хрумвания. Раците са удовлетворени от резултатите си, обаче упоритостите им са къде по-големи и до понеделник ще търсят услуги. Да внимават да не се подведат – и опасности има, а и не всички хора споделят правилата им. Във вторник имате късмет за изява и облаги, само че зависите от по-влиятелни персони, в сряда триумфите ще ви костват огромни старания. В четвъртък изяснете нещата, малко по малко ще постигнете мечтано, само че в екип тежките отговорности падат на вас.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До сряда ви наляга отмалялост, само че се постанова да се преценявате с проектите на близките, другояче по какъв начин ще им влияете? Периодът носи куп празнични мотиви, трапезите в понеделник май ще завършат в спор, вместо богатство да балансирате ползите на близки. Лъвовете гонят своите цели настойчиво, в четвъртък обаче да овладяват упоритостите си, по-резултатно ще бъде да си останат в сянката на началник, авторитетни познати. Имате потребност от отдих, а и би трябвало да стабилизирате бюджет, съюзи, мнозина демонстрират състрадание към хора в сложна обстановка.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Този уикенд ви кара да мъдрувате, май поемате огромен товар в екип, сред родственици. Девите да не се затварят основно в своя интерес, другите гледат на нещата по-различно. От понеделник ловко се справяте със задания и съюзи, само че и вторник не ви развързва ръцете за инициативи. Вие сте упорити, а и сряда ще покаже: трудът ви няма да остане ялов, старанието и постоянството ви ще носят триумф и доход даже обстановката да не дава цялостна гаранция за победа. В петък сте сериозни, добре е да излезте с обичани от къщи, забавлявайте се.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Празнично 7-дневие, а на вас май не ви е до купони. Доста Везни ще изпратят ноември и ще посрещнат декември с настоятелен и финансови грижи, някои би трябвало да отсрочат плановете си за изява и облаги. Пазете се от колегиални злословия и интриги, във вторник пътешестване, нова информация и запознанства може да прикриват риск от ощетяване. И в сряда дилемите изискват огромна зоркост и устойчивост. Постепенно ще обърнете събитията в своя изгода, само че в допълнение ви мъчи изобретение, че сякаш обичани хора си служат с престореност.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът ви зарежда с упоритости за кариера и облаги, на моменти не знаете кое е ден, кое нощ. Ами празниците? Скорпионите да упорстват в работа, само че да не постановат мнение в кръга си, няма да ги схванат вярно. В понеделник ще усетите: не трябва да говорите толкоз за проекта си, а да го готвите, да изпипвате рутинните каузи, да избягвате интервенция в непознати работи. Сряда е по-уморителна, давайте си паузи що се касае за отдих, толкоз и за разбори на свършеното, до Никулден напъните в службата ще бъдат оценени, подкрепени, а и в любовта.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас интервалът носи разведряване от служебни кахъри и грижи, от уикенда забравете разногласията с близки и се радвайте на постигнатото. Не е малко, а още по-хубаво е, че Стрелците откриват и сътрудници, на които могат да се опрат при спънки или да разкрият амбициозните си професионални хрумвания. Вторник може да ви води на път или да ви насочи към още информация за изследване, в сряда посветете повече време на разбори. Сигурно мечтаете за бързи промени, четвъртък припомня за самообладание, а в петък ще се преценявате и с престижи.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Развоят през 7-дневието ще ви подскаже: не е миг за реализация на ваши хрумвания. За упоритите Козирози не е прелестно, от понеделник да стоят настрана от спорове на сътрудници и шефове и да ловят възможностите за своята по-нататъшна изява. В сряда и четвъртък разчиствате остарели отговорности, а в случай че началството ви повери още отговорности – ще търсите препоръки, услуги, сътрудници. Подбирайте откровени хора, има и такива, които нагоре лазят, надолу газят. През интервала бъдете по-грижовни към техника и здраве, само че без невъздържание, то също пречи.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От Андреевден до Никулден празничните мотиви са бол, ще уважите непретенциозно именяците, с цел да има време за работа. Водолеите имат много задания, поддържат отмерено движение от събота. Ще откриете и притеснителни неща, безпокоят ви финанси и партньорски принос в понеделник, не споделяйте паниките си. Сега уменията и упорството ви са забележителни, в случай че пътувате, на запад е по-ефективно… Намирате нужните хора и поддръжка, може да разширите базата на активността си. Постигате естетика с обичания, не го притискайте за други бързи стъпки.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Доста са празничните мотиви през интервала, само че ще ги оставите за четвъртък-петък. Рибите имат куп служебни задания от събота, нужна им е поддръжка за осъществяването. Мнозина дано не разчитат на поддръжката на шефа, да не постановат концепциите си на сътрудници в понеделник, а във вторник да не бързат да броят триумфи и облаги. В сряда ще се трудите на макс, ще поемате повече товар в екипи, ще търсите подпомагане на заместници, познати, родственици. В любовта забравете старите неточности и не откривайте нови, времето ще помогне за положително решение.

Инфо: offnews.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР