Ованес Торосян и Милена Ерменкова отбелязват 12 години откакто са

...
Ованес Торосян и Милена Ерменкова отбелязват 12 години откакто са
Коментари Харесай

"Менделсон": Ованес Торосян и Милена Ерменкова

Ованес Торосян и Милена Ерменкова означават 12 години откогато са дружно. Те са познати на публиката най-много от кино ленти като „ Каръци”. Той взе участие още в „ Източни пиеси”, „ Тилт”, „ Аве”. И двамата са част от спектакъл „ Реплика”, където основават авторски спектакли.

А любовта към театъра не е единствената, която споделят. Признават, че датата 6 октомври е основна за тях. Именно на този ден преди 12 години се случва първата целувка. До през днешния ден посещават специфичното място, като на едно камъче са изписали буквите си.
Менделсон: Любовта на Играта и неговата половинка Марияна Двамата се срещат в обществените мрежи
Ованес изяснява, че в началото се е чудел дали да бъде сериозен във връзката. Накрая взема решение, че ще бъде предан и към момента се пробва да си съблюдава обещанието. Така стартира връзката им преди 12 години, само че първата им среща е малко по-рано в НАТФИЗ.

Двойката заживява дружно един месец, откакто стартират да се срещат. Споделят, че са прекарвали цялото време дружно, като даже са говорили по телефона сред 5 и 6 часа. След като осъзнават, че не могат да бъдат разграничени, вземат решение да споделят общ дом.
Снимка: btvnovinite.bg
Решават да бъдат млади родители на две дъщери – Йоана на 7 и Мона на две години, тъй като желаят да бъдат млади баба и дядо.

„ А и тъй като, когато човек е по-млад, по-лесно съумява да се оправи с тестванията по развъждане на дребни деца”, допълват те.

Напоследък стартират все по-често да мислят за женитба. Според тях да кажеш заветното „ Да!” е щемпел пред децата. Освен това и дъщерите им желаят да ги видят младоженци.
" Менделсон ": Атанас и Кремена Месечкови Двамата чакат второто си общо дете
За всяка двойка е значимо да има общи полезности и разбирания, само че от време на време разликите посред ни вършат връзката още по-силна. А най-хубавото е, когато си сигурен, че си намерил сродната си душа.

Ованес и Милена декларират, че до момента за тези 12 години връзката им в никакъв случай не е била скучна. Той признава, че постоянно му е забавно с нея, само че към момента не може да я разгадае.
Снимка: btvnovinite.bg
Освен любовта, и специалността ги събира. Вече имат няколко спектакъла, на които той е режисьор, а тя взе участие като актриса.

Днес в Пловдив е и премиерата на първия авторски моноспектакъл на Милена, който е отдаден на поетесата Данила Стоянова. През октомври и Ованес го чакат 3 министър председатели като режисьор и артист. Тежък график, в който ролята на родител е една от многото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР