ОУКЛАНД, Калифорния — Бивш поправителен служител във федерален женски затвор

...
ОУКЛАНД, Калифорния — Бивш поправителен служител във федерален женски затвор
Коментари Харесай

Бивш поправителен служител в женски затвор в Калифорния, осъден за сексуално насилие над затворници

ОУКЛАНД, Калифорния — Бивш изправителен чиновник във федерален женски затвор в Калифорния известен с голям брой обвинявания в непозволено поведение бе наказан на шест години затвор за полово малтретиране на петима пандизчии, оповестиха федерални чиновници в сряда.

Nakie Nunley, който е надзиравал пандизчии във Федералната поправителна институция, Дъблин, става седмият изправителен чиновник, наказан на затвор за полово принуждение над пандизчии, съгласно към Министерството на правораздаването на Съединени американски щати. Разследване от 2022 година на Асошиейтед прес разкри просвета на необятно публикувано полово принуждение и прикриване в пандиза.

Съединени американски щати. Заместник-главният прокурор Лиза Монако сподели в изказване, че Нънли „ извънредно е употребявал “ властта си да малтретира пандизчии и да отмъщава на тези, които са говорили.

„ Както демонстрира днешната присъда, Министерството на правораздаването ще задържи виновни длъжностни лица, които злоупотребяват с властта си, с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР