Отвори врати магазин на Lidl в град Раковски. Това е

...
Отвори врати магазин на Lidl в град Раковски. Това е
Коментари Харесай

Lidl отвори нов магазин в град Раковски

Отвори порти магазин на Lidl в град Раковски. Това е 104-ият обект на веригата в България и 8-мият в региона нa община Пловдив. Откриването се организира при прецизно съблюдаване на всички ограничения за сигурност и отбрана на здравето на клиентите и чиновниците.

Най-новият Lidl магазин се намира в м. „ Казаните “, в непосредствена непосредственост до основен път II – 56 (Пловдив – Брезово) и е първият обект на Лидл България, ситуиран в общински център от мащаба на град Раковски. Отличава се с съвременен вътрешен дизайн, просторни и необятни коридори, прегледна и комфортна класификация на стоките, както и с висока енергийна успеваемост. Магазинът разполага с паркинг със 76 паркоместа, съвременна и уютна комерсиална зала с обща повърхност от 1107 кв. м., а с откриването му веригата разкрива 17 нови работни места за хора от района.

„ Тази година е специфична за нас, защото означаваме своята 10-та годишнина. През ноември 2010 година Lidl сложи казус на българския пазар и по едно и също време отвори 14 магазина в 11 града. Днес сме щастливи, че прерязваме лентата на 104-ия магазин на Lidl в страната. Надяваме жителите на град Раковски и района да оценят богатия ни подбор от хранителни артикули и всичко належащо за семейството. Ние сме се погрижили извършването на покупки да бъде прелестно преживяване за тях “, показа при откриването Доротея Митева, шеф „ Продажби и логистика “.

Клиентите на новия магазин ще могат да се възползват от преимуществата на първото мобилно приложение за преданост на Lidl, което предлага атрактивни отстъпки под формата на разнообразни купони, седмични предложения и други. С този нов обект се дава достъп на от ден на ден консуматори до богат подбор от лични марки на веригата и артикули от български производители на оптимално съответствие качество-цена. По този метод клиентите освен пестят време, до момента в който пазарят всичко належащо за семейството, само че трансформират самото извършване на покупки в прелестно за тях преживяване.

Специални талони за еднократна отстъпка, годни единствено за Lidl в град Раковски, ще радват потребителите в първите две седмици след отварянето му. Всеки клиент, който пазари за най-малко 25 лева, ще получи ваучър за отстъпка от 50% за определени продукти от марките Perlenbacher, Snack Day и Pikok. Повече информация за акцията може да бъде открита на www.lidl.bg/novmagazin.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР