Отворено писмо до министър-председателя, Николай Денков, от Слави Трифонов: “Г-н министър-председател,

...
Отворено писмо до министър-председателя, Николай Денков, от Слави Трифонов:
“Г-н министър-председател,
Коментари Харесай

Трифонов към Николай Денков: С мъка и с ръка на сърцето си признавам - вие сте будители, а ние сме селяндури

Отворено писмо до министър-председателя, Николай Денков, от Слави Трифонов:

“Г-н министър-председател, нощес гледах Ваше изявление по малкия екран. В него, около многото мъдрости, които споделихте с водещата и с българския народ, казахте и следното, изтъквам Ви буквално: “Бъдещето на България зависи от това кой избор ще създадем - дали ще следваме образеца на нашите будители, или образеца на Бай Ганьо и Андрешко. ” Край на цитата.

Разбирам Ви прелестно, господин министър-председател.

Значи, който гласоподава в неделя за Продължаваме промяната, гласоподава за националните будители, а който гласоподава за някой различен, гласоподава за Бай Ганьо и Андрешко.

Така е, господин министър-председател. С тъга и с ръка на сърцето си признавам - вие сте будители, а ние сме селяндури.

Добре, че сте вие да ни водите. Вие и другите будители от Политическа партия, тъй като в случай че не сте вие, Вие и другите светли мозъци от Политическа партия, ние ще си седим в блатото до съдия-изпълнителя. С тази метафора демонстрирам, че съм чел Андрешко. Все отново не съм толкоз тъп. Чел съм и Бай Ганьо и прелестно разбирам какво желаете да кажете с това, което казахте по малкия екран. Вие сте нещо като Иречек, а ние седим в купето на влака и желаеме да ядем круши. Но Вие, господин министър-председател, Вие и останалите велики интелектуалци от Политическа партия компенсирате нашата селяния. Вие и Вашият труд за сапуна, това гениално създание, с което сте станали учен, Вие ни показвате какви щяхме да бъдем, в случай че не бяхме толкоз елементарни.

Знам, че в никакъв случай няма да доближи Вашето съвършенство, знам, че в никакъв случай няма да бъда толкоз интелигентен и хубав като Вас и другите невероятни гении от Политическа партия и това ме натъжава. Но пък се веселя, че Вие съществувате. Вие и другите съвършени персони от Политическа партия. Благодаря Ви, че Ви има.

Вървя с наведена глава, в посоката, в която вие ни водите. Вие и другите мъдри политици от Продължаваме промяната.

Обичам ви! ”

Слави Трифонов - чалгар, мафиот, селянин и някогашен артист.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР