Отцепилите се от Възраждане народни представители и общински съветници, общо

...
Отцепилите се от Възраждане народни представители и общински съветници, общо
Коментари Харесай

7 отцепници от Възраждане правят партия

Отцепилите се от " Възраждане " народни представители и общински съветници, общо седем на брой, приготвят личен политически план. Това стана ясно от тяхно изказване пред публицисти в Народното събрание.

" Ние, самостоятелните народни представители и четирима от общинските съветници, взехме решение да стартираме работата по нова политическа организация ", заяви Николай Дренчев. Според него новите избори няма да трансформират значително конфигурацията в Народното събрание. " На България е нужна нова политическа организация, нова опция ", уточни той. 

Според Дренчев има потребност от една нова патриотична групировка, която обаче да е с човешко лице. Той посочи, че най-вероятно ще се явят на първите избори, които предстоят, само че те не са основни и значими за тях. Основният фокус е да създадем организацията, да я структурираме, да съберем хората, добави някогашният възрожденец. 

Към момента участниците в плана са четирима самостоятелни общински съветници -  Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, както и трима самостоятелни народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев.

През февруари след избора на ръководител на Столичния общински съвет четиримата общински съветници бяха изключени от „ Възраждане “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР