Оттеглянето на министрите на Има такъв народ от Слави Трифонов

...
Оттеглянето на министрите на Има такъв народ от Слави Трифонов
Коментари Харесай

38% от българите смятат за изнудване напускането на Трифонов

Оттеглянето на министрите на " ИТН " от Слави Трифонов раздруса ръководещата коалиция. Как обаче гласоподавателите правят оценка този ход? Отговор дава експресно социологическо изследване на " Алфа рисърч ", направено зя предаването " Референдум " на Българска национална телевизия, което ще се излъчи довечера. Най-големият дял се поставя на тези, които считат акта на Трифонов за изнудване.

Според данните 32,6 на 100 напълно утвърждават действието на водача на Има Такъв Народ, като показват, че би трябвало да се постави завършек на това ръководство.

28,7% са показали, че отчасти утвърждават - има проблем, само че би трябвало да се реализира компромис за продължение живота на кабинета.

Както стана ясно, най-големият дял - 38,3% - са напълно против непредвидения ход. Това е опит за изнудване и дестабилизация.

Най-силна поддръжка има решението на Трифонов измежду продължаващите да поддържат Има Такъв Народ – 88% " за ", против 12% " срещу ", регистрират още социлозите.

По към 40 на 100 от гласоподавателите на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " също са на мнение, че е належащо да се постави завършек на актуалното държавно управление.

Привържениците на останалите три ръководещи партии са отрицателни към развалянето на обединението, само че в друга степен – 47% от симпатизантите на " Демократична България ", 60 на 100 от тези на Българска социалистическа партия и 79% от сегашните поддръжници на " Продължаваме промяната ", демонстрират още данните на " Алфа рисърч ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР