Оттеглям жабите, които внесох в съда за обидни квалификации срещу

...
Оттеглям жабите, които внесох в съда за обидни квалификации срещу
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров оттегля жалбите за лични обиди в социална мрежа

Оттеглям жабите, които внесох в съда за обидни квалификации против мен, оповестени във Facebook. Това съобщи кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров. Като всеки естествен човек и аз имам равнище на толерантност и взех решение, че е редно за защитя името си.

Затова внесох жалбите. Те обаче предизвикаха неправилни тълкувания, че желая да мачкам хората с власт. Никога не съм си го разрешавал. Всеки е свободен да показва мнението си, само че считам, че хората би трябвало да се показват културно, без обидни и нецензурни изрази – сподели Живко Тодоров. Може би, тъй като съм представител на локалната власт, не е трябвало да завеждам каузи в персонално качество. Затова отдръпвам жалбите, с цел да се приключи тази нервност, да се спре с тълкуванията, че желая да запуша нечия уста – добави още кметът на Стара Загора.

„ Пред мен и екипа ми следва доста работа и няма да отбивам вниманието си, няма и да обръщам внимание на обидни квалификации ” – сподели още Живко Тодоров, само че акцентира, че неналичието на приемливост в обществото е сериозен проблем.

Ще напомним, че кметът Живко Тодоров внесе тъжби в съда против съответни хора с профили във Facebook, които са отправили против него обидни квалификации.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР