Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова - заподозряна

...
Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова - заподозряна
Коментари Харесай

МВнР уволнява Трифонова, арестувана за жестокото убийство в София

Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова - обвинена за убийството на шурей си Пейо Пеев. От ведомството оказват нужното подпомагане на следствието, оповестиха от Министерство на външните работи. Външно министерство е осведомено за случай на чиновник, против който има формирано наказателно произвеждане.

Съдът през вчерашния ден остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Пеева беше пусната под домакински арест, с цел да може да се грижи за децата си. Заседанието се състоя при закрити врата по искане на отбраната. Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно е погубен 44-годишният Пейо Пеев, който е седял на шофьорското място в автомобила. Причината за гибелта му е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд.

Междувременно стана ясно още, че 54-годишната Красимира преди години е обвинила собствен сътрудник в полов тормоз, написа Българска национална телевизия.

Красимира е дълготраен посланик и някогашен консул на България в Тайланд. През 2010 година името на неин сътрудник - посланикът в азиатската страна Камен Величков, е забъркано в скандал за полов тормоз. Обвинява го самата Красимира, с която работят дружно. Тя подава тъжба, в която твърди, че мъжът я преследвал от встъпването му в служба през 2008 година Така той е отзован от поста, а дипломатическата работа е закрита.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР