Отстраненият с преврат от „Кирил Петков директор на „Булгаргаз“ Николай

...
Отстраненият с преврат от „Кирил Петков директор на „Булгаргаз“ Николай
Коментари Харесай

Рашков прати полицаи да тормозят болния от Ковид шеф на Булгаргаз“, автомобилът им се запали

Отстраненият с прелом от „ Кирил Петков шеф на „ Булгаргаз “ Николай Павлов е подложен на мощен полицейски напън. Към 7:30 ч. в петък денят му стартира с посещаване на двама полицейски чиновници в дома му с настовянане да бъде отведен на разпит. Нито му дават призовка, нито някаква заповед, нито различен документ. Искат да тръгне с тях.
 
От предната вечер обаче Павлов е с болки в гърлото и бърз тест дава позитивен резултат за Ковид. Полицейските чиновници обаче не имат вяра и по указания от началството викат екип от Министерство на вътрешните работи болница да тества изпълнителния шеф в дома му. Лабораторният PCR удостоверява, че температурата и мощната кашлица на Павлов не са смешка работа, а в действителност Ковид.
 
Полицаите си потеглят, само че единствено за няколко часа. Вечерта двама още веднъж идват на инспекция, с цел да се уверят дали изпълнителният шеф и фамилията му съблюдават карантината. След като виждат карантинирания с очите си, си потеглят. Спомнят си, че са виждали Павлов по малкия екран като министър на енергетиката през 2017 година в служебния кабинет на Румен Радев.
 
На сутринта в събота блокът осъмва със специфична защита. Полицейска патрулна кола е паркирана наоколо с директна видимост към входната врата на шефа на газовото сдружение. Засиленото полицейско наличие в кв. „ Манастирски ливади “ можеше единствено да радва жителите в региона, в случай че не беше противен случай още преди обед.
 
Поради ниските температури и прекомерно продължителното дежурство на служителите на реда пред блока моторът на отрудения патрулен автомобил прегря и се подпали. За благополучие жертви и потърпевши няма. Униформените незабавно да викат сътрудниците си от пожарната.Налага се единствено придвижването на коли по тясната и непочистена от снега улица краткотрайно да бъде спряно. След случая служителите на реда остават да носят дежурството пред дома на газовия началник с различен автомобил и неразбираемо с каква задача.
 
Едно е несъмнено – каквато и друго да им бяха упълномощили полицейските началници, щеше да има повече смисъл от това да висят пред дома на болен от коронавирус изпълнителен шеф и да си играят на Джеймс Бонд. Колко рационално се харчат парите на данъкоплатците за тази работа е ясно.
 
Но очевидно „ Булгаргаз “ е прекомерно значима хапка за новото задкулисие, което очевидно не си поплюва.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР