Отстъплението на Борисов за извънредното положение е от страх да

...
Коментари Харесай

Нинова: Борисов отстъпва пред недоволството на обществото

Отстъплението на Борисов за изключителното състояние е от боязън да не породи публично въодушевление против себе си. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Предполагам, както и до момента, когато Борисов види публично въодушевление против себе си, постоянно отстъпва. Няма да организира политика до дъно, в случай че види, че ще загуби персонално от това. ”
Така Нинова изясни декларираното предпочитание на премиера през вчерашния ден.

Според Нинова административният безпорядък, който се е основал при въвеждането на противоепидемичните ограничения е пробудил в жителите съмнение. " С маски, без маски, ще има, няма да има проби, огромни санкции, дребни санкции ", даде образец водачът на Българска социалистическа партия.

Недоволни обаче най-много са компаниите, които са на прага на банкрута и приказват за митинги. Нинова разкритикува още веднъж ограниченията, които страната подхваща в помощ на бизнеса.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и настояването на левицата министър председателят да бъде изслушан в Народното събрание, откакто при първия опит това не се случи. Тогава депутатите от ГЕРБ отхвърлиха да се записват и не се събра кворум, с цел да стартира съвещанието.

Българска социалистическа партия продължава да има очакване министър председателят да се регистрира. Припомняме, че такова съвещание е свикано за идния вторник. Според Нинова Борисов години наред гази законите и не се преценява с тях, а законът е за всички, без значение от позицията, която заемаш. Борисов не почита институциите от години наред и държанието му от предходната седмица е единствено доказателство за това.

Но, и в законите, и в Конституцията на България написа, че министър председателят се регистрира пред Народното събрание. Там се реализира надзор, а не на конференции. Очакваме във вторник да пристигна и да се регистрира пред народа, не просто пред опозицията ", уточни Корнелия Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР