Отслабването е труден процес. Диетите са за упорити хора, които

...
Отслабването е труден процес. Диетите са за упорити хора, които
Коментари Харесай

Причини да не можете да свалите килограми

Отслабването е сложен развой. Диетите са за упорити хора, които в действителност са си сложили съответна цел. На доста от вас несъмнено се е случвало да упражнявате, да изпълнявате прецизно хранителен режим и все пак, да не сваляте килограми. Това може да бъде демотивиращ миг, който да наруши цялостната ви идея за влизането във форма. Да не можете да отслабнете може да бъде породено от няколко фактора, които обаче в случай че се вземат под внимание, могат да бъдат избегнати.

Тренирате прекомерно доста

Всеки човек е зареден с възторг при започване на своята стратегия за намаляване. Започвате физически извършения с огромно предпочитание и се чувствате добре от това. Ако упражнявате три дни в седмицата и тялото ви го приема добре, увеличавате темпото и го вършиме пет дни и по този начин нататък. Това обаче не е вярно. По-добре давайте опция на тялото ви да си почива. Претоварването може да докара до травми и намаляване на имунната система. Когато хормоните на напрежението се покачват, тялото ви се пробва да компенсира загубите и е по-трудно да отслабнете. Затова тренирайте постоянно, само че си и почивайте, с цел да започнете да отслабвате.

Не се наспивате добре

Сънят е доста значим развой при отслабването. Липсата му покачва хормоните на напрежението, който от своя страна забавя метаболизма. Опитайте се да спите по 7-8 чеса в денонощието и по този начин тялото ви ще бъде оптимално квалифицирано за загубата на килограми.

Не се храните задоволително

Това може да ви обърка, само че, да – когато гладувате, няма да отслабнете. Това също се отразява на метаболизма и на напрежението, който пречи да намалите тежестта си. Тялото ви не желае да загуби от мазнините си, когато не се храните и това отслабва имунната ви система. Хранете се със здравословни неща. Вашето тяло се нуждае от непрекъснато гориво, с цел да действа вярно и да отслабне в дълготраен проект.

Храните се прекомерно доста

Ако съществено сте се захванали с това да отслабнете, би трябвало да обърнете внимание и на количеството храна, което поемате. Броенето на калории не е толкоз елементарно, колкото си представяте. 100 калории орехи ще се отразят на тялото ви по друг метод от 100 калории газирана напитка. Опитайте се да ограничите калориите, които пиете. Намалете безалкохолните питиета, кафето, спортните питиета и други. Не е нужно да робувате на това да следите каква храна ядете, само че придобийте обща визия какъв брой калории са ви нужни, с цел да се чувствате добре.

„ Защо не смъквам килограми? ” е въпрос,  който постоянно може да чуем в диалог с другари, фитнесите или даже на работа. Всъщност елементарно можете да се справите с това и да се върнете назад в правия път. Създайте си лична диета и започнете да упражнявате още през днешния ден! Ще бъдете сюрпризирани какъв брой скоро ще видите позитивен резултат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР